Cirque du Soleil torna a Barcelona amb ‘Varekai’

Redacció

El Cirque du Soleil torna a Barcelona. De l’1 al 10 de gener serà al Palau Sant Jordi amb el seu espectacle Varekai, estrenat a Mont-real el 2002.

TEATRE_BARCELONA-varekai

Varekai, que des de la seva estrena ha visitat més de 130 ciutats en 23 països, és un homenatge al món del circ, a l’esperit nòmada. De fet, en llengua romaní vol dir “a qualsevol lloc”.

Escrit i dirigit per Dominic Champagne, l’espectacle dibuixa un univers extraordinari on tot és possible. Comença amb un jove solitari que cau del cel en la foscor d’un bosc màgic habitat per criatures fantàstiques, el lloc on comença una inoblidable aventura.

L’equip està format per cent persones d’un total de 19 nacionalitats, amb una gran part d’artistes procedents de l’àmbit esportiu. S’hi poden veure números de triple trapezi, cèrcol aeri, dansa georgiana, corretges aèries, malabarismes, gronxadors russos i equilibri sobre barres, entre altres.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!