CIRC ACROBÀTIC SOBRE GEL

Circ, gel i acrobàcies al nou espectacle del Cirque du Soleil

La companyia canadenca s'instal·la aquest gener a Barcelona amb una emocionant història de superació

Rubén Garcia Espelta

El Cirque du Soleil s’instal·la al Palau Sant Jordi per presentar Crystal, la seva darrera producció. L’espectacle, que farà temporada del 12 al 22 de gener, proposa en aquesta ocasió fer un pas més enllà a nivell artístic i aposta per combinar l’art del circ és tradicional, amb el patinatge artístic extrem i les impactants posades en escena a les que tenen acostumat al seu públic.

Cirque du soleil crystal

Crystal és un espectacle ple de primícies per al Cirque du Soleil i ha contribuït a canviar la nostra perspectiva sobre les interessants formes en què les arts circenses han evolucionat i estan evolucionant”, comenta Robert Tannion, director artístic del projecte. L’espectacle, de 125 minuts de duració, és la seva 42a producció i suposa la seva primera experiència amb el gel. Per primera vegada el patinatge artístic i el gel prenen el protagonisme a escena i es combinen amb altres números més tradicionals com el trapezi, les corretges aèries, els malabars o els equilibri de mans.

Una història de superació

A l’escenari la protagonista serà Crystal, una nena que se sent incompresa que troba en el patinatge sobre gel la seva via d’escapament. En una de les seves escapades troba un gran llac i comença a patinar, però el gel es trenca i entra en un univers poètic paral·lel en el qual haurà de superar les seves pors: “Entrarem en un món imaginari on gràcies a la creativitat podrà superar les seves pors i malsons i afrontar amb optimisme el futur”. L’espectacle, segons els seus responsables, té ingredients que connectaran amb tota mena de públic: “Tots i totes hem viscut aquest moment en què diem o m’enfonso o lluito”.

43 artistes participen en aquest espectacle, el primer que, a més a més, és el primer que inclou músiques que tot i no ser creades expressament per l’ocasió, com sol ser habitual, són àmpliament reconegudes pel gran públic com Beautiful Day dels U2, Hello de Beyonce o Chandelier de Sia.

Més informció, imatges i entrades a:

Escrit per
Rubén Garcia Espelta TWITTER

Periodista i gestor cultural. Responsable de continguts editorials de TeatreBarcelona.com Ha treballat a mitjans com Catalunya Ràdio, El Periódico de Catalunya, La Xarxa, Ràdio 4 o Rac1.

Articles relacionats
‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

El tàndem Joel Joan i Hèctor Claramunt asseguren que els espectadors els ho havien demanat: “Escriviu-ne una segona part perquè la primera acaba amb una intriga, que voldríem saber quin […]

Nadal en Moviment al Mercat de les Flors

Nadal en Moviment al Mercat de les Flors

El Mercat de les Flors es prepara per acollir aquests Nadals un gamma diversa d’espectacles destinats al públic adolescent, infantil i familiar. Del 27 de desembre de 2023 al 14 […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!