‘Carrie. El musical’ s’estrenarà a Barcelona al novembre

Redacció

Carrie. El musical, basat en la popular novel·la de Stephen King, s’estrenarà a Barcelona la propera temporada. L’espectacle es podrà veure del 15 de novembre de 2018 al 4 de gener de 2019 al Teatre Gaudí de Barcelona.

L’espectaclecomptarà amb direcció de Ferran Guiu i direcció musical de Joan Comaposada, responsables de les adaptacions catalanes de Tick, tick… boom!, Tell Me On Sunday i Ordinary Days (Dies normals). La coreografia serà de Xaro Campo.

Estrenat originalment a Broadway el 1988, i en una nova versió a l’Off-Broadway el 2012, Carrie compta amb música de Michael Gore, lletras de Dean Pitchford i llibret de Lawrence D. Cohen. L’adaptació al català la signa Marc Gómez Domènech.

Situat a la petita vila de Chamberlain (Maine), el personatge central d’aquesta història és Carrie White, una inadaptada social. A l’escola és marginada pels seus companys i és pràcticament invisible pels altres. A casa, conviu amb la seva cruelment sobreprotectora mare. Però Carrie acaba de descobrir que té un poder especial i, si la pressionen molt, no tindrà por de fer-ho servir.

El repartiment de Carrie a Barcelona estarà liderat per Georgia Stewart i Raquel Jezequel alternant-se en el personatge de Carrie White; i Muntsa Rius i Anna Valldeneu alternant-se en el personatge de la seva mare, Margareth White.

Completen la companyia Elisabet Molet, Mikel Herzog, Laura Miquel, Joan Mas, Marta Capel, Lluís Barrera, Sara López, Laura Dorca, Elisabet Paulet, Bittor Fernández, Ferran Enfedaque i Albert Artigas; amb Alexandre Ars i Ana Extremera como swings.

Arxivat a
Articles relacionats
Comentaris
  • Pau Rosell Simón
    Pau Rosell Simón

    Molta merda!

    Respondre
    18/06/2018