‘Carmina Burana’ de La Fura dels Baus tornarà a Barcelona al març

Redacció

La reinterpretació del Carmina Burana de La Fura dels Baus torna a Barcelona després de passar la temporada passada pel Tívoli i girar per diverses ciutats d’Europa, Àsia i Sud-amèrica, on ja l’han vist prop de 130.000 espectadors. L’òpera de Carl Orff, dirigida per Carlus Padrissa, es podrà veure del 16 al 26 de març de 2017.

TEATRE_BARCELONA-carmina_burana-REVISTA_1

“L’òpera està carregada de futur, no pararem fins que es renovi i arribi al gran públic” deia amb l’entusiasme que el caracteritza Carlus Padrissa, director del muntatge i un dels directors artístics de La Fura dels Baus a la presentació de l’òpera el passat mes de març. Ells estan disposat a anar-lo a buscar on calgui i aconseguir enamorar “fins i tot aquells qui creuen de vorera quan passen pel Liceu”. Carmina Burana és l’òpera perfecta per iniciar-se: curta, intensa i vital. T’encomana la lluita de l’ésser humà per tirar endavant, per fer-nos més forts i que la vida funcioni. A més, s’hi pot sentir el millor orgasme que s’ha composat mai: una ària espectacular que canta la soprano Amparo Navarro“.

Els seus seguidors hi reconeixeran el llenguatge i l’estètica ‘furera’ en un espectacle total on la música, els audiovisuals i el text comparteixen sense distincions l’escenari. Aquest cop, a més, amb l’atractiu afegit de la proximitat. “El Tívoli ens permet –a diferència dels auditoris i amfiteatres amb capacitat per a milers de persones– envoltar el públic, apropar-lo, i que no es perdi la força”, explica Padrissa.

La Fura dels Baus va estrenar Carmina Burana el 2009 i es va poder veure a l’Auditori, en aquell cas amb fins a 150 persones dalt de l’escenari. Després d’aquesta gira, que ha convertit la peça no només en la més representada, sinó també en l’espectacle més vist de la companyia.

Fotografia: La Fura dels Baus

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!