"Boig per tu" homenatja Carles Sabater

Comunicació

EL PROPER DIJOUS 13 DE FEBRER, 15è ANIVERSARI DE LA MORT DE CARLES SABATER, ES FARÀ UNA FUNCIÓ ESPECIAL EN RECORD AL CANTANT DE SAU 

El proper 16 de febrer BOIG PER TU, el musical amb les cançons de SAU, finalitza les seves funcions al TEATRE BARTS. L’espectacle, estrenat a principis de desembre, ha esdevingut un èxit a la cartellera amb més de 20.000 espectadors i una ocupació mitjana de més del 64%.

Cançons com ‘Envia’m un àngel’, ‘El tren de mitjanit’, ‘És inútil continuar’, ‘El teu estiu’, ‘Això es pot salvar’, ‘Tu encens el meu foc’ o ‘Me’n torno a Sau’ sonaran per darrera vegada el proper diumenge 16 de febrer.

TEATRE_BARCELONA-Boig_per_tu_0

15 ANYS DE LA MORT DE CARLES SABATER 

El proper 13 de febrer es compleixen 15 anys de la desaparició del cantant CARLES SABATER. Des del musical BOIG PER TU, se li vol retre un petit homenatge al que va ser membre fundador i vocalista de SAU. La funció del dijous 13 de febrer a les 20:30h estarà plena de sorpreses emotives i detalls per recordar-lo.

Dos dies després de la mort de Carles Sabater, es dissolia el grup Sau. Enrere quedava una discografia de més d’onze títols i una prometedora carrera dins del pop rock català.

La productora de l’espectacle, SILENCIO RODAMOS, ha convidat personalment tots els familiars i amics a assistir a la funció especial del 13 de febrer.

Escrit per
Comunicació
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Enllaç copiat!