TEATRENEU

‘Ara sí’, humor clown sobre la vida i l’espiritualitat

L'espectacle de Gisela Puntí fara temporada tots els dijous, del 5 al 26 d'octubre, al Teatreneu de Gràcia

Redacció

Conxita Català, el popular personatge creat i interpretat per l’artista Gisela Puntí Jofre, presenta l’espectacle Ara sí! de la companyia En Clown de Vida i sota la direcció de Pep Vila. L’espectacle es podrà veure per primer cop a Barcelona tots els dijous d’octubre a les 20h al Teatreneu.

Ara sí!, explica el viatge espiritual que la Conxita decideix emprendre quan els pilars i els valors que sustenten el seu món es desplomen. “És un personatge inspirat en les nostres àvies, és una dona que veu trontollar els seus valor i, lluny de quedar-se a casa sola i trista, decideix tirar endavant”, comenta Puntí, i afegeix: “Decideix apostar per l’espiritualitat, que veu diferents filosofies i religions, per trobar les peces claus per reconstruir i solidificar de nou la seva vida”. El camí, però, no serà fàcil, hi haurà pujades, baixades, certeses, interrogants i emocions que la confrontaran a diferents imatges d’ella mateixa. “La Contxita és una dona en una edat estupenda, inspirada en Les Teresines de La Cubana“, explica l’artista: “Va començar com un joc i des de la pandèmia fins avui el personatge ha anat creixent fins a materialitzar-se en aquest espectacle on parlar sobre la seva vida”.

El text, escrit a quatre mans amb el director de l’espectacle, parteix de la improvisació del personatge i de l’intercanvi constant amb el director. El text aborda qüestions i temes com la religió des de l’humor i la irreverència: “A partir de la realitat en fem una ficció, però també en fem crítica i potser ens passem de frenada, però l’humor ja és aquest joc on no hi ha regles i on poder riure de tot”, comenta Pep Vila.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

El 28è Circ d’Hivern rasca en la tradició

Una edició més, i ja en van vint-i-vuit, l’Ateneu Popular de 9Barris es presenta amb ganes d’entretenir, emocionar i reflexionar. Aquest any, el tàndem format per Magda Puig i Oriol […]

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure és transforma en un cinema

El Teatre Lliure de Gràcia s’ha convertit en un cinema per acollir l’estrena d’El cine, un drama còmic de la dramaturga nord-americana Annie Baker que dirigeix Marilia Samper. El muntatge transcorre en un cine atrotinat d’una ciutat qualsevol de […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!