Se va a habé un follón…. L’APM? al teatre!

Mercè Rubià

L’Homo APM i en Peyu s’apoderen de la Sala Pepe Rubianes del Club Capitol per portar-hi l’APM? Show. Ens ho han explicat al Camp Nou amb l’Antoni Bassas, en Guillem Sans i el seu director, Josep Maria Mestres. Vais a flipá, ¡palabra!

TEATRE_BARCELONA-APM_show-REVISTA_1

Avui al millor dels millors…

AMB EL NÚMERO 5: I FINS QUAN HA DE DURAR LA BROMA?

L’APM? va néixer ara fa 20 anys a Catalunya Ràdio de la mà d’Antoni Bassas i Xavier Bosch, que van idear un programa de ràdio “d’humor, fresc i crític amb l’actualitat”. Deu anys després se’n van fer càrrec Guillem Sans (l’actual director) i Carles Capdevila, qui va proposar de traslladar-lo a la televisió. Ara, deu anys després d’arribar a TV3, fa la seva incursió als escenaris amb un show protagonitzat per l’Homo APM (Manel Piñero) i en Peyu. Segons la lògica, diuen, d’aquí 10 anys tocarà rodar la pel·lícula. ¿Si? ¿Seguro?

AMB EL NÚMERO 4: MARAVILLOSO, ESPECTACULAR

El director és Josep Maria Mestres, que ha dirigit obres com la premiada Les variacions Goldberg, Kràmpack o Paradís, premi Butaca 2005 al millor espectacle musical. Assegura que quan li van proposar, no s’ho va pensar ni 5 minuts i que li ha encantat ser present en aquesta aventura per descobrir “què dona de sí l’APM?” i participar de la creació d’un espectacle tant diferent del que ha fet fins ara. Assegura que “hi ha una frase de l’APM? per cada situació de la vida”. La seva: maravilloso, espectacular.

AMB EL NÚMERO 3: ¡OLE TU!

L’actualitat és un element important de l’obra i, com que ja preveuen que anirà canviant, tenen gags precuinats a la nevera i una data ben marcada a l’agenda: el 29 de novembre, quan Mariano Rajoy visitarà Catalunya i “poden haver-hi molts canvis… al show, no al país”. Tot i això, no els preocupa especialment perquè, tot i que l’actualitat té un ritme frenètic, “els referents sempre són els mateixos i fa anys que tenim el mateix problema”.

AMB EL NÚMERO 2: VAIS A FLIPAR, ¡PALABRA!

Mestres està convençut que la garantia de l’èxit d’aquest espectacle és la química entre l’Homo APM i en Peyu, que oferiran dosis de crítica de l’actualitat, moments de surrealisme i molt d’humor. “L’humor de l’APM? és un humor automàtic, en què primer rius, i després penses”, afegeix, i a més “aquesta és una proposta sense pretensions”, però “hi ha intenció, punt de vista i compromís”. I el més important, està pensat per fer riure a tots els públics, indispensable en aquest moment perquè “és una les millors armes que tenim per perdre la por”.

I AMB EL NÚMERO 1, EL MILLOR DELS MILLORS: SE VA A HABÉ UN FOLLÓN…

La pantalla serà el tercer actor i “acabarà de rematar l’acudit”. El Show inclourà fins a 140 fragments de vídeo de l’APM?, cançons “frikies” i una connexió en directe cada nit amb Washington i TV3. Serà “una gran festa” i això vol dir -no us espanteu!- que també us faran participar. Ens asseguren que no us faran sortir “cada dos minuts com el Mag Lari”, però tindreu un paper important. (Pst, un petit spoiler, us faran cantar algunes de les cançons! Així que ja ho sabeu, aneu-vos aprenent els hits de l’APM? que el 3 de desembre comencen les prèvies i l’11 estrenen!)

TEATRE_BARCELONA-APM_show_foto_merceRubia-REVISTA_1

Text i fotografia de la roda de premsa: Mercè Rubià

Escrit per
Mercè Rubià TWITTER

Periodista. Teatrera. Enamorant-me de la dansa i el circ. Advertència: Si la majoria de recomanacions tenen molts aplaudiments no és per falta de criteri (que potser també), sinó perquè prefereixo parlar de les obres que m’han agradat. Molt lluny de voler fer (o ser) crítica.

Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!