LA BRUTAL

Amor, casualitats i decisions a ‘L’illa deserta’

Maria Rodriguez i Miki Esparbé protagonitzen a La Villarroel aquesta comèdia romàntica escrita per Marc Artigau

Redacció

La Brutal s’instal·la fins al 2 de juliol a La Villarroel amb la seva darrera producció La illa deserta, escrita i dirigida per Marc Artigau i protagonitzada per Maria Rodríguez Soto i Miki Esparbé. L’encontre inesperat dels dos personatges en un ascensor servirà a l’autor per reflexionar sobre les casualitats i com aquestes poden afectar les seves, o les nostres, vides tot desplegant diferents situacions que podrien passar entre els dos protagonistes.

Imatge: Marc Mampel

Esparbé interpreta un repartidor a domicili que somia amb convertir-se en actor, mentre que Rodríguez a una antiga pintora de grafitis que treballadora en un banc. La seva conversa a l’ascensor els porta a fer balanç de les seves vides i, a partir d’aqui, a imaginar altres camins i vides possibles. La peça reflexiona, en clau de comèdia, sobre les casualitats de la vida i sobre les decisions, però també sobre l’amor, la felicitat i les relacions de parella.

La illa deserta tracta dels camins que prenem a la vida i de les coincidències, com la que hem tingut amb la Maria”, explica Esparbé, que coincideix per primer cop amb Rodríguez sobre els escenaris: “Parlem d’una situació que ens pot passar als 15, als 40 o als 60 anys, de manera que persones de totes les edats poden sentir-se identificades amb aquesta obra”. L’obra, segons Artigau, transmet la idea que “és meravellós enamorar-se d’algú però que et pots acabar enamorant d’altres persones i descobrir també coses meravelloses”. L’autor explica que va escriure l’obra al 2018 quan es trobava en un intens procés d’enamorament: “Volia explorar com és possible enamorar-se d’una persona, però també enamorar-se d’una altra, i com això et pot canviar la vida, però alhora pot ser una experiència positiva”.

Més informació, imatges i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!