CABARET FEMINISTA

‘Akelarre’, el cabaret gamberro de The Feliuettes, torna al Teatre Condal

Redacció

Després de la bona acollida tant de públic com de crítica en les seves primeres dues temporades a la cartellera, The Feliuettes (Laia Alsina, Maria Cirici i Laura Pau) tornen ara al Teatre Condal amb Akelarre, un cabaret molt genuí, amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparòdia d’experiències quotidianes o anècdotes generacionals que els ha tocat viure, sent dones.

Akelarre és una creació col·lectiva que s’ha gestat amb amb textos i cançons de Clàudia Cedó, Cristina Clemente, Xavi Morató, Mireia Giró, Gerard Sesé, The Feliuettes i Míriam Escurriola i música de Clara Peya, Arnau Tordera, Ariadna Cabiró i Gerard Sesé. Un cabaret que viatja de l’humor blanc i ingenu al més negre i satíric a través de gèneres musicals com el pop, el cuplet, el jazz i el cabaret berlinès, entre d’altres. Una catarsi reivindicativa que toca va des de l‘humor més negre, a la faula idiota i perversa, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk…ingredients que serviran per parlar amb llibertat del món que els ressona.

Una tercera temporada amb novetats

En aquesta tercera temporada hi ha dues novetats: una nova escena escrita per Laia Alsina sobre què passa quan la dona fa 40 anys i una cançó nova en castellà amb lletra de Xavi Morató i música d’Ariadna Cabiró, El Barquero, sobre les cançons masclistes de la infantesa, cançó inèdita que només es podrà escoltar els dijous com a bonus track.

Akelarre, que ha fet gira per Catalunya i Madrid, ocuparà els dilluns l’escenari del Teatre Condal.

Més informació, fotos i entrades a:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!