Actors, directors, companyies i teatres se sumen a la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’ per acollir refugiats

Redacció

Més de 300 persones a títol individual, entitats, ONGs i empreses culturals han engegat la campanya Casa nostra, casa vostra per impulsar l’acolliment de persones refugiades a Catalunya. Entre el 10 i el 18 de desembre hi haurà accions de sensibilització arreu de Catalunya i l’11 de febrer el Palau Sant Jordi acollirà un macroconcert amb la Fura dels Baus i la col·laboració de Canet Rock. A més, s’ha convocat una gran manifestació per al 18 de febrer i TV3 emetrà després del TN Vespre la docusèrie ‘Vides Aturades’, protagonitzada per refugiats sirians.

El sector teatral s’hi ha abocat de ple. A la presentació de la campanya, que s’ha fet al Teatre Lliure, hi han participat diversos actors. Entre els primers signants, a més, hi ha companyies com Dagoll Dagom, Agrupación Señor Serrano, La Perla 29 o La Brutal; teatres com la Sala Beckett, el Mercat de les Flors o l’Almeria Teatre; actors com Clara Segura, Sergi LópezJulio Manrique, Pol López o Aina Clotet; i directors i dramaturgs com Àlex Rigola, Xavier Albertí, Gemma Brió, Cristina Clemente, Guillem Clua i Jordi Casanovas; a més de coreògrafs com Cesc Gelabert.

La iniciativa neix d’un grup de voluntaris que es van conèixer a camps de refugiats amb la voluntat de conscienciar i mobilitzar la ciutadania i interpel·lar a les institucions per a què donin una resposta més clara i contundent al problema dels refugiats.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
#estoyrara arriba a la Sala Barts

#estoyrara arriba a la Sala Barts

La Sala Barts acollirà el show Estoy rara, un espectacle còmic carregat d’humor negre, que ve precedit pel seu rotund èxit a les xarxes, amb més de 500.000 visualitzacions a […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!