Aconsegueix la Revista Especial Grec i Teatre d’Estiu 2022

Andreu Rami

Per sisè any, a TeatreBarcelona editem la revista en paper Especial Festival Grec 2022 i Teatre d’estiu! Una mirada independent i tranquila al festival de Barcelona i a totes les propostes escèniques de juny, juliol i agost, pensada únicament per a tu: el públic.

Hi trobaràs reportatges, entrevistes, la programació curosament detallada, seleccions, informació pràctica… I tots els espectacles i festivals escènics d’aquest estiu!

Enguany oferim 300 punts de distribució arreu de Barcelona, Badalona, El Prat de Llobregat, Cornellà, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramanet, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí on pots recollir la revista completament de franc.

En aquest mapa tens tots els punts de distribució previstos. Anirem actualitzant el mapa a mesura que els exemplars de la revista arribin als diferents punts.

En VERD tens els punts on ja pots trobar la revista.

Ara bé: si vius a fora de Barcelona te l’enviem a casa… completament de franc! Per rebre-la només has d’estar registrat a TeatreBarcelona i omplir el següent formulari. Te l’enviarem a partir del 10 de juny.

Clica aquí per rebre la revista a casa si no vius a Barcelona o als municipis on distribuim la revista

Escrit per
Andreu Rami
Articles relacionats
Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Poesia i espiritualitat escena, amb Lluís Homar

Poesia i espiritualitat escena, amb Lluís Homar

El Teatre Romea alberga aquest febrer dues propostes de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic (CNTC) amb Lluís Homar com a impulsor, director i intèrpret. Alma y palabra. San Juan […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!