5 motius per no perdre’t ‘El sentido del humor: dos tontos y yo’ amb Flo, Mota y Segura

Redacció

Florentino Fernández, José Mota i Santiago Segura es reuneixen sobre un escenari per analitzar, des del seu peculiar punt de vista, El Sentido del Humor: Dos tontos y yoEn aquest article, et proposem 5 motius pels quals creiem que no t’hauries de perdre aquest imprescindible show de comèdia que es podrà veure el 15 de desembre al Teatre Tívoli.

1. Florentino Fernández

Humorista, actor, presentador i actor de doblatge, Florentino Fernández (Flo) és una garantia de diversió a sobre d’un escenari. Conegut des de la dècada dels 90 pel seu personatge Crispín Klander, ha conduït més de 15 programes de televisió, protagonitzat pel·lícules o posat la veu a personatges de dibuixos com Gru, mi villano favorito o Kung Fu Panda.

2. José Mota

A punt de celebrar el seu 30è aniversari del seu debut televisiu com a component del duet Cruz y Raya, l’actor i humorista José Mota no ha deixat mai de participar en programes de televisió de gran èxit d’audiència en tota la seva trajectòria. El també actor de doblatge (Shrek, Monstruos S.A.), el seu sentit de l’humor sempre ha estat a l’alçada del seu talent, fent referències cinematogràfiques als seus programes especials, i aportant una gran capacitat d’anàlisi i crítica social als seus gags.

3. Santiago Segura

Conegut, principalment, per escriure, dirigir i protagonitzar l’exitosa saga Torrente, l’actor (entre moltes altres facetes) Santiago Segura ha interpretat personatges emblemàtics de la comèdia nacional a pel·lícules d’Álex de la Iglesia o Fernando Trueba, entre molts altres. El seu humor àcid, cínic, irònic i intel·ligent ha convertit, des dels seus inicis, en un èxit tot allò que toca.

4. Més de 100.000 espectadors

El sentido del humor: dos tontos y yo es troba, en aquest moment, en la seva segona gira, encetada gràcies a l’èxit d’aquest divertit espectacle que ja han gaudit, fins el moment, més de 100.000 espectadors. Una autèntica garantia de la qualitat de l’espectacle.

5. Una oportunitat única

Si encara no heu anat a veure la proposta d’aquests tres genials humoristes, no deixeu passar l’ocasió d’anar el proper 15 de desembre al Teatre Tívoli, de moment, l’única data confirmada per veure l’espectacle a Barcelona. Es tracta, per tant, d’una oportunitat que cap aficionat a l’humor hauria de deixar escapar.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari