SELECCIÓ TB

5 espectacles que podreu veure a la 34 edició de La Mostra d’Igualada

Del 30 de març al 2 d’abril proposa una programació d'espectacles de teatre, dansa, circ o música i instal·lacions per a tots els públics

Redacció

La 34a Mostra Igualada se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril oferià 30 espectacles de teatre, dansa, circ o música i instal·lacions. En aquesta edició la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya recupera l’espai públic com a escenari de gran format amb espectacles gratuïts i oberts a tothom. Les temàtiques són variades i interpel·len a tots els públics: la natura, les migracions, la vida i la mort, la pressió estètica, l’amistat, l’humor, la por, el valor de les petites coses o la crisi energètica, entre d’altres. Et proposem 5 espectacles que podràs veure durant el certamen d’aquest any:

1. Cie Lezards Bleus: ‘Lignes de vie’

Un espectacle de parkour en façanes que utilitza com a partitura l’arquitectura, els espais públics i els edificis.

2. Leandre Clown: ‘N’imPORTE Quoi’

Un espectacle universal, de poesia infinita i una tendresa sense límits de la mà dels clowns més veterans del panorama escènic nacional.

3. Sound de Secà: ‘+’

Un ritual compartit, un lloc comú de l’espai públic, un punt de trobada, un encreuament creatiu, participatiu i nocturn on es troben la percussió amb la dansa, la veu, el moviment i la poesia.

4. Transmissions: ‘Conferència ballada sobre danses urbanes’

Una conferència ballada que combina música, paraula i moviment en viu per explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions. Un mestre de cerimònies, cinc ballarines i un DJ ofereixen un espectacle per a tots els públics en el qual tothom acabarà ballant.

5. CAL Teatre: ‘Mentida podrida’

‘Mentida podrida’ és un espectacle que proposa una reflexió sobre la mentida i la veritat a partir de la història d’un nen que rebutja la realitat. Dos arquitectes, experts en crear mentides, l’ajudaran a crear una nova identitat. S’aguantarà la mentida?

Més informació a www.mostraigualada.cat

Escrit per
Redacció
Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!