SELECCIÓ TB

5 espectacles que podreu veure a la 34 edició de La Mostra d’Igualada

Del 30 de març al 2 d’abril proposa una programació d'espectacles de teatre, dansa, circ o música i instal·lacions per a tots els públics

Redacció

La 34a Mostra Igualada se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril oferià 30 espectacles de teatre, dansa, circ o música i instal·lacions. En aquesta edició la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya recupera l’espai públic com a escenari de gran format amb espectacles gratuïts i oberts a tothom. Les temàtiques són variades i interpel·len a tots els públics: la natura, les migracions, la vida i la mort, la pressió estètica, l’amistat, l’humor, la por, el valor de les petites coses o la crisi energètica, entre d’altres. Et proposem 5 espectacles que podràs veure durant el certamen d’aquest any:

1. Cie Lezards Bleus: ‘Lignes de vie’

Un espectacle de parkour en façanes que utilitza com a partitura l’arquitectura, els espais públics i els edificis.

2. Leandre Clown: ‘N’imPORTE Quoi’

Un espectacle universal, de poesia infinita i una tendresa sense límits de la mà dels clowns més veterans del panorama escènic nacional.

3. Sound de Secà: ‘+’

Un ritual compartit, un lloc comú de l’espai públic, un punt de trobada, un encreuament creatiu, participatiu i nocturn on es troben la percussió amb la dansa, la veu, el moviment i la poesia.

4. Transmissions: ‘Conferència ballada sobre danses urbanes’

Una conferència ballada que combina música, paraula i moviment en viu per explicar les danses urbanes en totes les seves dimensions. Un mestre de cerimònies, cinc ballarines i un DJ ofereixen un espectacle per a tots els públics en el qual tothom acabarà ballant.

5. CAL Teatre: ‘Mentida podrida’

‘Mentida podrida’ és un espectacle que proposa una reflexió sobre la mentida i la veritat a partir de la història d’un nen que rebutja la realitat. Dos arquitectes, experts en crear mentides, l’ajudaran a crear una nova identitat. S’aguantarà la mentida?

Més informació a www.mostraigualada.cat

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

El Grec en família desplega el seu encant

El Grec en família desplega el seu encant

La música, el teatre i el clown conqueriran altres escenaris de la ciutat per captivar grans i petits amb sons, ritmes i somriures. Després d’estrenar (i petar-ho) amb el nou […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!