5 espectacles que podràs veure al 15è Festival Còmic de Figueres

Redacció

El Festival Còmic, que se celebra a Figueres del 14 al 17 d’abril, és l’excusa ideal per sortir de la ciutat i aprofitar el festiu de Setmana Santa per fer un pla cultural fora de la gran ciutat.

Durant aquests tres dies el Còmic omplirà la capital de l’Alt Empordà d’espectacles, gratuïts i de pagament, i d’activitats per diferents espais de la ciutat. El festival celebra aquest els seus 15 anys de vida amb una programació que combina artistes internacionals de llarg recorregut, que ja han passat per Figueres, amb una nova generació de còmics catalans.

Us proposem un tast de 5 shows que podràs veure al Festival Còmic de Figueres:

AaAhBibi de Julien Cottereau

L’actor francès, guardonat amb els premis teatrals més importants del seu país (Moliere, Beaumarchais, SACO), és el mim-clown principal de l’espectacle Saltimbanco del Cirque du Soleil. L’artista presentarà AaAhBibi, una història emotiva sense paraules i un joc amb el públic. Un gran homenatge al circ tradicional.

Humor de micro amb Judit Martín, Modgi, Charlie Pee, Raquel Hervàs, Manel Vidal i Neus Rossell

El bon moment de l’humor català plasmat en sis noms. L’any 2016 el Festival Còmic estrenava la seva primera gala Humor de micro on els monòlegs es guanyaven definitivament un espai propi en la programació. Hi ha gent molt addicta a aquest gènere, acostuma a garantir un riure immediat. És un humor ràpid, directe i sense embuts.

Joana d’Arcghhh de Gardi Hutter

Potser estem parlant de la pallassa més reconeguda internacionalment. Sensible, grotesca, absurda, una dona per a la qual la comicitat té a veure amb la llibertat: riure’s de si mateixa per a superar els propis límits. Les seves històries són paràboles del món actual.

Zic Zag de Joseph Collard

Joseph Collard va visitar Figueres l’any 2011. Onze anys més tard torna amb Zic-Zag, un solo sense paraules on el protagonista explica la seva trajectòria com a mim. 

The best of de Leo Basi

Leo Bassi, un dels personatges més estimats pel públic del Festival Còmic, proposa una recopilació dels millors moments de la seva carrera artística, un repàs a números i textos de capçalera avalats per milers d’espectadors.

Consulta tota la programació del festival i adquireix entrades aquí:

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

Les millors obres de teatre familiar de Barcelona

L’escena de teatre infantil i familiar de Barcelona té una llarga tradició: aprofita-la, treu-los de casa i porta’ls a un dels molts espais culturals que programen espectacles per a diferents […]

10 espectacles imprescindibles del Grec Ciutat

10 espectacles imprescindibles del Grec Ciutat

Del 26 de juny al 4 d’agost, la 48a edició del Festival Grec s’estén per una cinquantena d’espais de Barcelona amb propostes internacionals, el millor talent local i les experiències […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!