10 sales de proximitat impulsen una convocatòria de textos contemporanis

Redacció

El Teatre Akadèmia, l’Antic Teatre, la Sala AtriumEl MaldàLa Badabadoc, la Sala Fènix, la Sala Flyhard, el Teatre La Gleva, el Tantarantana i la Sala Versus Glòries han organitzat una nova convocatòria conjunta de textos i projectes amb la intenció d’estimular la creació de totes les tendències teatrals i afavorir la promoció i divulgació de les arts escèniques contemporànies.

L’objectiu d’aquestes 10 sales és donar suport a companyies, autors/es, dramaturgs/es catalans/es i novells/es, oferir un teatre en el qual el públic s’hi senti representat, crear vincles amb altres agents culturals i socials dels barris i extrapolar-los a la resta del territori. En definitiva, volen apropar al màxim l’experiència teatral a l’espectador i ser una incubadora de nous creadors.

Els 6 projectes seleccionats seran programats durant les temporades 21/22 i 22/23. Les propostes, de qualsevol format i gènere escènic, hauran de ser inèdites, que no s’hagin produït/estrenat i sobretot que estiguin ideades per a l’espai escènic d’un teatre de proximitat. Un jurat format per una comissió de lectura dels diferents teatres que hi participen farà públic els projectes guanyadors aquest proper mes de juny.

Aquí trobaràs tota la informació.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

La Calòrica rebenta la bombolla de l’emprenedoria

Després dels darrers èxits que han obtingut amb Els ocells, De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda i Le congrés ne marche pas, La Calòrica, una de les companyies més reconegudes de […]

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Descarrega’t la nova Revista TeatreBarcelona Hivern 2023

Aquest Hivern, TeatreBarcelona tornem a editar la revista en paper. Una mirada independent i tranquila a la cartellera hivernal de Barcelona, pensada únicament per a nosaltres: el públic. Hi trobaràs reportatges, […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!