Jo vull viure a Amèrica

West Side Story. El Musical

West Side Story. El Musical
29/12/2019

Jerome Robbins dirigeix i coreografia el gran musical West Side Storie. La feina del director és acompanyada per la música de Leonard Bernstein, les lletres d’Stephen Sondheim i el llibret d’Arthur Laurents. Tots quatre plegats fan una posada en escena impressionant gràcies també al treball impecable dels actors, actrius i músics. En aquest últim àmbit, cal destacar el paper dels directors musicals Gaby Goldman i Josep Ferré.

El musical es una adaptació al castellà de la història original americana que es va estrenar per primer cop en el Winter Garden Theatre de Brodway. Amb aquesta adaptació, per primera vegada a Espanya, es pot gaudir de la modernització americana de la tradicional història de Romeo i Julieta.

Tot l’elenc d’actors, actrius, ballarins i ballarines fa una posada en escena espectacular. Aquests demostren el seu gran talent actuant, ballant i cantant a la vegada. Aquesta posada en escena és tan espectacular en part també per l’acompanyament genial i en directe que fan els músics. Tota aquesta posada en escena magnífica està acompanyada també d’uns jocs de llums i d’un atretzo impressionant. A més a més, cal destacar que tot i ser adaptació al castellà, les lletres de les cançons i els diàlegs dels personatges segueixen fidelment al original i encaixen a la perfecció en l’adaptació.

Com a conclusió, West Side Storie és un musical totalment recomanable a tots els amants dels musicals, però també a aquells espectadors que vulguin passar una molt bona estona al teatre. West Side Storie et fa sentir i viure totalment aquesta història tan americana.

← Tornar a West Side Story. El Musical

Enllaç copiat!