Un aire un xic típic de familia

Un aire de família

12/11/2013

Un aire de familia no decepciona gens ni mica però tampoc s’hi troba res inesperat.Una comèdia amb humor i relacions familiars ben representatives on tothom s’hi pot veure reflectit.

Els actors molt correctes en els seus papers i l’escenografia senzilla però retratant els bars heredats d’una època just anterior d’una manera perfecte. Destacar els dos personatges que crec que val la pena anar a veure pel detall i la sinceritat com han estat tractats, tant pel director com per les actrius que els interpreten. El primer és l’actriu Maife Gil en la pell d’una mare de família patidora i protectora amb els de dins però una sogre i una dona temibles pels de fora i el sogon és l’Àgata Roca en el paper d’esposa, cunyada i nora. Tot i ser un paper entès com a menor o secundari, l’actriu fa una evolució sobre l’escenari sensacional i es pot dir que totalment versímil. Els riures amb totes dues estan més que assegurats.

Cal remarcar que tot i haver estat escrita 20 anys enrere, l’obra és tan actual que encaixa a la perfecció amb els temps que corren. Una història divertida tot i que un xic massa vista potser per l’espectador de comèdia barceloní. Una bona estona sens dubte.

← Tornar a Un aire de família

Enllaç copiat!