Hausson ens ha deixat bocabadats

Top Magic

Top Magic
17/12/2018

Ja ho diu el mateix programa de mà TOP MAGIC by Hausson “Una màgia molt personal” i és això en el que consisteix l’espectacle. Un espectacle de màgia “molt Hausson”.

 Hausson vol celebrar així el Premi Nacional de Cultura 2018, que va obtenir en reconeixement a la seva trajectòria. Una selecció de 10 números, el que podríem anomenar el Top 10 de la Màgia. El 85% dels números encara no els havia presentat en els seus anteriors espectacles.

Abans d’ocupar les nostres localitats hem vist l’exposició “El Capricho”, petites figures de ceràmica que representen mags executant números de màgia diferents. Una deliciosa exposició de Miquel Aneas.

Començant per un joc amb cartes, ens ha deixat bocabadats amb la seva capacitat de moviment de mans amb cartes i fitxes. Nosaltres a la fila 1 hem estat incapaços de seguir-les i no hem pogut veure en cap moment d’on “coll…..” sortien les cartes que de manera imparable anaven caient a l’interior d’un paraigua.

Un espectacle sense grans efectes, on la perfecció en l’execució dels números és inqüestionable. HAUSSON és el nom artístic de Jesús Julve (Barcelona, 1955) que es va iniciar en l’art de la prestidigitació amb nou anys, i els seus espectacles tenen un gran component de poesia escènica i estan basats en la manipulació.

TOP MAGIC és un espectacle participatiu on demana la intervenció d’alguna persona del públic, amb el seu somriure i posat molt característic. Està acompanyat per Carles Arquimbau que fa d’ajudant i provoca les riallades en molts moments, amb la seva gestualitat, sense dir una sola paraula.

L’espectacle compta amb la música de Jordi Bonet, les projeccions de Marc Lleixà i la il·luminació d’Albert Julve.

Un nou espectacle d’aquest mag de la manipulació que ens ha fet jugar a endevinar on estava amagat el truc, davant de l’aparent simplicitat de tot plegat. Cal deixar-se portar per la màgia i creure que tot és possible …

Un espectacle per a totes les edats que estarà a l’escenari Joan Brossa fins al 6 de gener.

Per veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

 

← Tornar a Top Magic

Enllaç copiat!