Tot el que necessites per anar al teatre

Top Magic

Top Magic

Top Magic és el nou espectacle del mag Hausson, Premi Nacional de Cultura 2018 (el primer atorgat a un il·lusionista).

Top Magic no és cap antologia, sinó una selecció dels números més sorprenents i originals que es poden presentar en un espectacle de màgia i que sovint només es poden entendre si s’admet la possibilitat d’un pacte entre el mag i el diable!

Hausson, un dels mags més guardonats, ens presenta 10 números de màgia en una impressionant combinació de manipulació, mentalisme, prediccions, transformacions i transposicions d’objectes.

A l’espectacle Top Magic, Hausson executa un solo realment hipnòtic, creant situacions màgiques i increïbles que els espectadors viuen i conviuen amb el mag… mentre s’enduen fins i tot alguna sorpresa!

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Josep Oliva Sasé

    La màgia tota la vida m’ha seduït i ahir al Escenari Joan Brossa vaig poder gaudir de valent amb aquest espectacle de Jesús Julve HAUSSON. No espereu grans il·luminacions, efectes ni sofisticades escenografies, que ara estan molt de moda i que el que fan és relegar a un segon lloc el que hauria de ser l’espectacle, LA MÀGIA. Aquí amb una austera però efectiva posada en escena Hausson ens porta una selecció magníficament escollida de deu números on no hi falta el mentalisme, la manipulació i l’il·lusionisme tot això executat amb l’elegància, el seu do per connectar amb el públic i la transparència que el caracteritza . Us asseguro que la majoria de números i que com és habitual en alguns precisa de la col·laboració del públic unit a la proximitat que ofereix aquesta sala i la qualitat dels mateixos, em va deixar bocabadat. No vull acabar sense destacar el genial toc d’humor de l’ajudant Carles Arquimbau que cada vegada que surt a escena arrenca el riure del públic. Totalment recomanable però només queden dues funcions, la d’avui dissabte i demà diumenge. No us penedireu perquè això sí que és un espectacle màgic de màgia.

    05/01/2019
  • Joan

    Un espectacle molt bonic on la qualitat i experiència del mac t’atrapa des del primer moment. Moltes felicitats!

    27/12/2018
Articles relacionats
Hausson: “Ara és un moment molt dolç per la màgia”

Hausson: “Ara és un moment molt dolç per la màgia”

8 desembre 2018

Redactor: Iván F. Mula / @ivanfmula Amb 40 anys de trajectòria, Hausson és un dels mags més guardonats del sector. De fet, li acaben de concedir el Premi Nacional de […]