Humor terapèutic en parella

T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré...

T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré…
04/03/2014

T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré ha estat qualificada per la premsa de Nova York, com una de les comèdies musicals més divertides, i no anaven pas errats. Una història feta de petites històries quotidianes que treuen el millor de nosaltres i de la nostra cultura: el poder riure d’un mateix. Situacions que a diari ens poden fer esclatar o posar-nos de mal humor queden retratades des de l’humor musical amb 4 personatges àgils i avispats, encapçalats per la brillant actuació de Mercè Martínez. De fet, l’obra encaixa a la perfecció amb les dots de cantant i intèrpret de l’actriu barcelonina. Una comèdia que ens farà riure per sota el nas i esclatar en moments determinats, governada per la senzillesa i la sobrietat.

Però que la senzillesa no us faci creure en l’oblit dels detalls, al contrari. Cada petit detall està ben pensat i preparat per tal que les diferents històries ens siguin fresques i creïbles, començant pel vestuari o la posada en escena fins al preciós cartell dissenyat per la il·lustradora Paula Bonet, i que ja ens anticipa aquesta petita però cuidada obra d’art que anirem a veure.

A destacar també la labor dels dos músics que acompanyen als actors dalt l’escenari, amb una gran complicitat que arriben a integrar-se a la perfecció dins l’espectacle.

← Tornar a T'estimo, ets perfecte, ja et canviaré...

Enllaç copiat!