El Musical perfecte

Sugar (Con faldas y a lo loco)

Sugar (Con faldas y a lo loco)
19/11/2016

Ahir va ser la nit d’estrena d’una nova temporada d’aquesta producció musical, que la temporada passada va rebre el premi de la crítica del 2105 i actualment té 4 Nominacions als premis Butaca; ara es representa a l’Eixample Teatre i a la italiana, amb una nova escenografia a dos nivells, que ha resultat tot un encert i que a més a més ha permès encabir als músics dins de l’escenari, en un espai molt més reduït de l’inicialment previst, ja que es va representar al Gaudi a 4 bandes.

Un repartiment de 15 intèrprets i 5 músics en directe, formen part de l’espectacle basat en la famosa pel·lícula de Billy Wilder, que aquí es va titular “Con faldas y a lo loco“. En el repartiment actual, hi han hagut forces canvis, però cal remarcar la substitució d’Ivan Labanda per Rubén Yuste, en un dels tres papers protagonistes.

Des del minut zero aquesta proposta ens ha agradat moltíssim i en totes les seves vessants, la musical, començant per una excel·lent orquestra de 5 músics en directe, … la tècnica, amb un disseny de so molt bo, un disseny de llums aconseguíssim, …. i molt especialment la interpretativa, amb una excel·lent coreografia i un “teòric” cos de ball, que ens va fascinar per la seva perfecta sincronia i la gran agilitat dels ballarins, que inclou fins i tot algunes acrobàcies.

I diem que el cos de vall és teòric, perquè en realitat els actors, a més d’interpretar els papers que els hi pertoquen, ballen durant tota la representació amb una acuradíssima tècnica, que ens va deixar literalment bocabadats….. i els ballarins també actuen com a actors, per la qual cosa a vegades no se sap realment quina funció tenen cada un dels components d’aquesta magnífica proposta; en la qüestió de la qualitat de les veus, ja no podem dir el mateix perquè no tots estan a la mateixa alçada, malgrat que nivell general es força elevat.

Evidentment cal destacar en els papers principals als 3 protagonistes interpretats per Xavi Duch, Rúben Yuste i Bealia Guerra, que estan super simpàtics durant tota la representació, malgrat que la resta d’interpretacions no es queden pas enrere, trencant la quarta paret constantment per apropar-se als espectadors.

Novament a Barcelona gaudim d’un Musical fet artesanalment a casa nostre i comptant amb els tècnics, actors, cantants, ballarins i músics d’aquí, amb una qualitat immillorable. En resum, la millor proposta de Musical que hem vist a Barcelona en molts i molts anys. Totalment recomanable, perquè considerem que es tracta d’un espectacle que ningú s’hauria de perdre.

Si desitgeu llegir l’apunt sencer, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a Sugar (Con faldas y a lo loco)

Enllaç copiat!