Felicitats Pirates!!

Els Pirates Teatre: Somni d'una nit d'estiu

Els Pirates Teatre: Somni d’una nit d’estiu
26/05/2017

El somni d’una nit d’estiu de Shakespeare es converteix, a mans de la companyia Els Pirates Teatre, en una poderosa font d’imaginació. És divertida, àgil i esbojarrada. La companyia ens proposa una versió més lliure i contemporània del somni més apassionant, canalla, absurd i inquietant que va tenir Shakespeare.

És una espècie de conte festiu que enllaça el món fantàstic amb el món real. Paral·lelament a aquest argument hi ha una altra història purament teatral, en la que els protagonistes són un grup d’actors que estan assajant l’obra de teatre de Romeu i Julieta que han de representar en les noces del Duc d’Atenes i Hipòlita. Teatre dins el teatre.

Hi ha molts moments divertits i enginyosos, com el del casament entre Romeu i Julieta, les coreografies dels follets, o la caracterització d’en Ricard Farré fent d’ase.

És difícil destacar només un actor. Realment estan tots entregats al cent per cent durant tota la representació. Els mateixos actors canten, toquen instruments i ballen, i es desdoblen en més d’un personatge. Els canvis de vestuari són ràpids i continus.

El somni d’una nit d’estiu ens parla d’emocions i sentiments contradictoris, de desitjos, dels diferents tipus d’amor i relacions, de la societat i de la família.

Us la recomano.

← Tornar a Els Pirates Teatre: Somni d'una nit d'estiu

Enllaç copiat!