Un homenatge de Pep Tosar a Txèkhov, que parla del futur del Teatre

Qui bones obres farà

Qui bones obres farà
31/05/2016

A partir de textos de Txèkhov, Pep Tosar ha escrit un text que te com a rerefons “la Gavina” i com a base “l’Hort dels cirerers” tal com ens va explicar ell mateix a la roda de premsa.

Una “família teatral” ha estat treballant en una sala de teatre durant més de 35 anys i estan a punt de ser desnonats per falta de pagament del lloguer de la sala. Com a comiat estan assajant una nova versió de “la Gavina”. Tot i que el productor els hi insisteix, ells no estan disposats a fer teatre comercial per poder mantenir la sala.

Destacar molt especialment el personatge de l’Imma Colomer, al que crea en la frontera de la pèrdua de memòria a causa d’una demència senil. L’Imma Colomer brilla amb llum pròpia, realment dibuixa un personatge tendre i ens regala una interpretació sublim. Però en realitat totes les interpretacions són de treure’s el barret.

Una de les integrants del repartiment ha estat Elisabet Raspall, que ha compost i interpretat al piano la música que ha acompanyat tota la representació i que ha estat una delícia.

L’espai escènic està distribuït en tres, la sala on els personatges conviuen, un altell ple d’andròmines i la sala de teatre darrere un teló transparent que també fa de pantalla on es projecten les entrevistes que conformaran el futur documental
Una de les obres que considero IMPRESCINDIBLE !!!

Valoració sencera clicant AQUÍ

← Tornar a Qui bones obres farà

Enllaç copiat!