Un text de Arthur Miller que ens parla d’una passió malaltissa

Panorama des del pont

Panorama des del pont
09/02/2016

Dirigida per Georges Lavaudant reconegut actor i director francès, amic personal d’en Borja Sitjà, que li va proposar el repte de dirigir un text d’Arthur Miller. Un cop acceptat el repte va contactar amb “el millor protagonista possible”, l’actor Eduard Fernández.

L’Eduard, interpreta molt bé la degradació moral del personatge que s’acaba convertint en un monstre capaç de matar. Encara que ha treballat als escenaris, acostumat a treballar al cinema, li hem detectat petits moments d’inseguretat en voler recordar-se del text. Mercè Pons interpreta el paper de la dona, extraordinària Beatrice que dóna el contrapunt a la bogeria de l’Eddie i que veu en tot moment el problema de fons que ha minat la seva relació i que la destruirà; per nosaltres potser la millor interpretació de la nit.

Una posada en escena simple però efectista, una capsa negra, buida i nua, pocs objectes a manera d’attrezzo i unes imatges projectades que porten a l’espectador al lloc on està succeint l’escena; la combinació d’aquesta escenografia innovadora i una excel·lentíssima il·luminació, va ser per nosaltres un plus afegit, per tal de valorar-la amb un notable alt. Totalment recomanable.

La versió completa de la nostra valoració, la trobareu en el següent enllaç del blog “Voltar i Voltar”:
http://wp.me/p19AHZ-gfr

← Tornar a Panorama des del pont

Enllaç copiat!