Ovelles

12/09/2018

Fresca, divertida, íntima

Obra de petit format en un sol acte. No és comèdia encara que hi hagi moments d’autèntica hilaritat, no és drama tot i que cada personatge deixa entreveure el seu petit drama personal. Tres germans es troben per parlar d’una herència que han de rebre la qual és en si mateixa especial i és utilitzada pels autors i directors per donar-nos a conèixer els tres personatges de l’obra, descobrir el comportament de cada un d’ells davant d’una situació que no saben resoldre, els sentiments de cada un d’ells sobre la família, els pares, el passat, la infància, les relacions entre ells. Es van descobrint uns als altres a mida que avança l’obra en un intent per arreglar les dificultats que els ha representat la sobtada mort de l’oncle.

Situada en un moment molt actual, hi són presents la crisi, les dificultats laborals i econòmiques, la insatisfacció professional, les separacions de parella o els problemes en la cura dels fills. Tot tractat en clau d’humor, l’espectador s’hi veurà reflectit i assenyalat.

Hi ha moments molt sorprenents i originals utilitzant vídeos i so que afegeixen un toc d’espectacularitat a la intimitat de l’escenografia.

Tres actors magnífics que donen brillantor a l’obra escrita per Carmen Marfà i Yago Alonso. Vaig tenir la sort de poder veure la Gemma Martínez (alternava amb Sara Espígul) i a qui ja havia vist en altres actuacions.

Esplèndid també el molt conegut Albert Triola i molt sorprenent Biel Duran.

No he parat de recomanar-la.


Tot el que necessites per anar al teatre

Ovelles

Ovelles

Ovelles és un espectacle escrit i dirigit per Carmen Marfà i Yago Alonso i protagonitzat per Biel DuranAlbert Triola i Sara Espígul / Gemma Martínez.

Sinopsi

Tres germans de Barcelona reben com herència 452 ovelles de diferents tipus (150,6 per cap). Tenen molts dubtes de què en poden fer. Queden per discutir què faran amb les ovelles i se suposa que cadascú ha d’aportar una proposta. Però només hi ha pensat el germà gran. Cada dia que passa perden diners alimentant les ovelles, així que la decisió s’ha de prendre ràpidament. D’aquesta reunió haurà de sortir la solució definitiva però posar-se d’acord no serà fàcil.

Fotos

OvellesOvellesOvellesOvelles

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Edu Alcaniz
  Edu Alcaniz
  12345

  Es muy buena. Divertida y los actores lo han hecho genial. El guión ha sido estupendo.
  5 aplausos. el sistema no me deja ponerlo.

  17/09/2018
 • Edu Alcaniz
  Edu Alcaniz
  12345

  Es muy buena. Divertida y los actores lo han hecho genial. El guión ha sido estupendo.

  17/09/2018
 • JOSEP OLIVA SASÉ
  12345

  La Sala Flyhard és un referent crec per a tots el que sovint anem al teatre, que el que allà veurem no ens decebrà i avui amb aquesta comèdia escrita i dirigida per Yago Alonso i Carmen Marla un còp més, s’ha complert. Ens parla de tres germans que tot i que tenen bona relació, la comunicació entre ells és molt escassa. A causa d’una herència que els ha deixat un tiet que vivia en un poble molt petit de la província de Terol, es veuen obligats a reunir-se per tractar aquest tema. Aquesta trobada tot i que se’ns presenta en clau d’humor i amb moments molt però molt divertits treu a la llum un munt de reflexions, el poc que saben els uns dels altres, el que els ha afectat la crisi econòmica, les seves crisis de parella, l’homosexualitat , els seus fracassos i exits laborals i altres més que ja descobrireu anant a veure-la. Una bona i mil·limetrada posada en escena i una escenografia senzilla però molt efectiva i és que a l’espai escènic de la sala no se li pot demanar més. Pel que fa a la interpretació Biel Duran, Gemma Martinez i Albert Triola estan immensos i fan tan creïbles els seus personatges que dubtes si estàs veient una obra o estàs davant d’una situació real, que n’hi ha, i moltes. Un imprescindible que recomano no us perdeu si voleu gaudir i molt.

  11/06/2018
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  12345

  Si hay algo que me encanta de las obras de la Sala Flyhard son su frescura y su buen hacer.
  Comedia divertidisima en la que 3 hermanos se reúnen para decidir qué hacen con 512 ovejas que han heredado tras la muerte de sus padres.
  Al principio todo son alegrias, pero que pasa cuando la herencia es una manzana envenenada que va a traer más problemas que alegrias? La tragedia está servida.
  Los actores maravillosos y divertidos. Qué buen rato hemos pasado!

  07/06/2018
 • Elisa Antiga
  Elisa Antiga
  12345

  Primer de tot, la sala em va semblar molt acollidora e íntima. Mai havia estat a un lloc igual. Em va agradar. L obra em va fer desconectar totalment. I això es bó. Entretinguda que fa que estiguis pendent en tot moment del que va succeïnt. Bons actors. Gràcies

  27/05/2018
 • s
  s
  12345

  Obra fresca y divertida,se hace corta,no os la perdais¡¡¡¡

  24/05/2018

Articles relacionats