Teatre comercial de qualitat. Una reflexió sobre l’amistat

Nuestras mujeres

Nuestras mujeres
16/05/2016

NUESTRAS MUJERES (Nos femmes, 2013) d’Éric Assous, dramaturg tunisià, va ser un èxit comercial a França, i va ser portada al cinema. Aquesta producció està dirigida per Gabriel Olivares, un director de moda a l’escena madrilenya que a l’inici d’aquesta temporada tenia sis obres en cartell, dirigides per ell.

Els tres amics són Max (Antonio Garrido), que és radiòleg i solter, Paul (Gabino Diego), que és reumatòleg, està casat i té dos fills i Simon (Antonio Hortelano), que està casat i és propietari de dues perruqueries. Fa 35 anys jugant a cartes un cop a la setmana. Quan arriba Simon, està visiblement alterat perquè ha discutit i ha matat la seva dona. Els hi demana ajut i és en aquest punt on comença realment l’obra.

Podríem titllar l’obra de misògina, perquè el fet d’haver matat la dona queda com un incident que no te mes importància, l’important en aquesta obra és comprovar el grau d’amistat dels tres homes. Les dones apareixen com uns personatges que d’una manera o d’altre condicionen la vida dels tres amics.

Bones interpretacions, especialment la d’Antonio Garrido per la seva magnífica gestualitat.
Una comèdia lleugera, teatre comercial de qualitat que no queda només en distracció sinó que ens porta un rerefons de reflexió sobre les veritables amistats.

La meva valoració sencera AQUÍ

← Tornar a Nuestras mujeres

Enllaç copiat!