Rialles amb banda sonora

Mitja taronja

Mitja taronja
05/03/2023 - Teatre Tantarantana

Una relació de parella no s’assembla mai a una altra. Cadascuna té la seva peculiaritat i, encara que sigui difícil d’entendre a vegades, totes tenen el seu manual d’instruccions.

L’Adam i l’Eva organitzen un sopar per inaugurar el seu pis nou, amb l’última tecnologia, amb els seus amics. El primer en arribar és en David, l’únic amic solter, amb qui comencen a posar-se al dia mentre arriben la resta. El que sembla una conversa informal i banal, acaba derivant en una batalla de retrets quan en David explica que està enamorat i té parella.

Divertida, desenfada, enginyosa i molt actual aquesta obra és una comèdia romàntica que veu de totes les escrites per Nora Ephron i que fa gaudir a l’espectadora provocant somriures i rialles a cada diàleg. El text de Sílvia Navarro és molt fresc i fàcil d’adaptar a qualsevol capítol personal de l’espectadora, i la seva rapidesa el converteix en una conversa típica entre amics.

La química interpretativa entre Marçal Bayona (David), Adrià Díaz (Adam) i Júlia Santacana (Eva) és una de les claus principals d’aquesta producció. Com si fossin aquests amics que es retroben, mostren confiança, però al mateix temps recel per aquelles coses que no s’han dit mai. Tots tres desprenen una energia i força que contagia al públic, les seves interpretacions aconsegueixen arrencar rialles cada dos per tres fent passar al públic una estona molt agradable.

Una posada en escena senzilla i molt eficaç, crea un marc ideal per aquest muntatge àgil i ràpid, amb moments musicals inoblidables que provoquen que l’espectadora els acompanyi de manera dissimulada, però que sigui impossible evitar taral·lejar-los.

El somriure s’instal·la a la cara de tot el públic en la primera aparició de l’obra i així continua fins al final, creant un moment distens i molt agradable que es queda amb l’espectadora quan es tanquen els llums.

← Tornar a Mitja taronja

Enllaç copiat!