Marabunta: Conjunto de gente alborotada y tumultuosa.

Guillem Albà & La Marabunta

Guillem Albà & La Marabunta
03/05/2014

Marabunta és bogeria.

És un espectacle de Guillem Albà & The All in Orchestra que barreja clown, música en directe, teatre, disbauxa, pizza, llums, humor absurd, descontrol amb classe, colors, joc, perruques, somriures, sirenes de mar i bombolles. Sí sí, com ho llegiu, i tot ben juntet.

A l’escenari (i no només a l’escenari) passaran coses, moltes coses, i totes seran conduïdes per un showman amb molta molta patilla i amb uns musicazos que no tenen ni la menor intenció de ser menys. Que què volen? Doncs “simplement” intentar que oblidis, per una estoneta, totes aquelles coses que ronden el teu cap. Sí, és possible. No et preocupis, fes-los cas, gaudeix i recupera-les més tard, a l’altra banda de la porta del teatre, si és que encara són allà.

Hi pots anar sol (et faran sentir com a casa), en família i/o amics. Veuràs (i viuràs) totes aquelles coses que alguna vegada o altra has volgut fer, però que mai t’has atrevit. Ai, la vergonya. Amagaràs el cap quan baixin a públic, però també cridaràs amb totes les teves forces quan t’ho demanin, cantaràs, ballaràs i riuràs. Creu-me.

Marabunta és energia absoluta i ganes de menjar-te el món.

Deixa’t portar i comparteix la bogeria. Ells asseguren allò de “no animals or human were harmed during the show”. O potser no era això? En qualsevol cas, no t’amoinis, doncs l’única cosa que aquesta colla de “marabunteros” vol és recordar-te que “Res és tan important i riure no costa tant”.

← Tornar a Guillem Albà & La Marabunta

Enllaç copiat!