Loles, l’amfitriona de la nit

Loles León: Una noche con ella

Loles León: Una noche con ella
25/05/2022

Loles León és converteix en l’amfitriona del Teatre Condal amb la seva obra Una noche con ella, que ha arribat a l’escenari barceloní de la mà de Juan Luis Iborra, amic de l’artista durant més de 30 anys.

L’artista porta la batuta de la seva pròpia nit sobre l’escenari acompanyada de tres coristes: Yeyo Bayeyo, Fran del Pino, Briel González. Bayeyo, a més, li dóna el toc musical i del Pino i González també són la peça de dansa d’aquest puzle tan ben encaixat. El xou és un monòleg marcat per l’humor i la forta imaginació de la protagonista, conduït per la música, el ball i les cançons que han marcat la seva vida. Loles León explica al seu estimat públic com han estat els últims 50 anys de la seva vida, com va arribar a viure de la professió arriscant-ho tot per la seva vocació. L’estil de l’espectacle és tot un homenatge als xous que Loles va començar fent a Madrid, els que el van portar als diaris gràcies a les bones crítiques. El públic podrà gaudir d´un divertit i original musical ple de desimboltura, i aquest humor tan característics per la personalitat de l´actriu. Una obra perfecta per a tots els seguidors de l’artista i de la seva característica manera de fer gaudir i reis el públic.

A l’escenari el vestuari és un gran protagonista, l’obra compta amb diversos canvis que vénen de la mà del dissenyador Manuel Fernández que a partir de peces de la mateixa artista ha fet la primera col·lecció teatral.

Una hora i mitja per riure i gaudir de la companyia d’aquest meravellós elenc que vetlla per les rialles i el gaudi del públic. A més, estic segura que les seves veus deixaran amb les boca oberta més d’una i una.

← Tornar a Loles León: Una noche con ella

Enllaç copiat!