Loles León: Una noche con ella

A partir de 20,00€
Comprar Entrades
Loles León: Una noche con ella
Últimes funcions

Passar una nit amb Loles León significa fer un recorregut pels últims cinquanta anys de la nostra història. Un viatge per la seva vida, pels seus moments més amargs i pels més alegres, per situacions tant divertides com absurdes. Una noche con ella conté un vuitanta per cent de realitat i un vint per cent de ficció, però ELLA mai confessarà el que és veritat i el que és mentida. És l’espectador qui ha d’esbrinar-ho.

Sinopsi

Records plens d’emoció que, a través de la música (el cabaret, el music hall) ens traslladaran a diferents èpoques. Però, com ella diu al començament de la funció: “Si no t’agraden coses de la teva vida, qui ha dit que no les puguis canviar per a representar-les en un escenari”.

Durant la 1.30h de l’espectacle, Loles, al costat de dos joves ballarins/actors i dos músics en directe, despullarà la seva ànima i donarà curs a la seva llengua mordaç. Cantarà i ballarà perquè l’espectador recordi aquesta nit amb ella com una cosa inoblidable.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Una opinión que me duele manifestar.
  Más que nada porque me encanta Loles León. Como profesional y como persona. Es de esas personas que te caen bien y con la que te partes de risa con sus interpretaciones.
  Así que me da mucha pena decir que este último espectáculo me ha dejado bastante decepcionado. No por ella. Por la obra en sí.

  Creo que es un espectáculo pasado de moda que no es posible que sea disfrutado por mi generación. Chistes fáciles, sobre pitos y maricones que ya no hacen gracia.
  Actuaciones musicales de dudosa calidad…
  Bailarines sobreactuados que junto con la propia Loles forzaban ataques de rosa espontáneos mega preparados…
  Quizás a mis padres el espectáculo les hubiera gustado pero yo me esperaba otra cosa.
  Definitivamente hubiera preferido algo tipo monólogo humorístico. El tipo de comedia que Loles borda a la perfección. Porque talento no le falta!

  10/06/2022