Ciència-ficció ? …. més real del que sembla

L'inframón

L’inframón
22/09/2016

L’acció està situada en un futur força proper, en el que les noves tecnologies han evolucionat molt i permeten “viure” també una altra vida virtual, a banda de la vida real, de manera que permet a partir de la creació d’una “avatars” personals, tenir a més a més una cibervida, que amb tota llibertat de la nostra fantasia, assolir el compliment dels desitjos i passions més “fosques” que podem a arribar a desitjar qualsevol ésser humà.

Explicat d’aquesta manera, sembla que estem parlant d’una mena de “ciència ficció” molt llunyana, però solament hem de pensar en el món que ara mateix ens envolta, on els mons virtuals ja ens comencen a envair…. jocs d’ordinador o mòbil on “gaudim” matant virtualment monstres o persones amb armes de foc, sense que traspassi en cap cas el nostre món real, o …. les cada vegada més habituals aplicacions que ofereixen la possibilitat de realitzar cibersexe, que malauradament algunes persones ja comencen a preferir sobre el sexe real, a la seva vida.

No puc explicar gaire més sense fer espòiler i malmetre les sorpreses que ens ofereix aquest extraordinari text; personatges situats a una banda o l’altre dels dos espais diferenciats, en una escenografia molt reeixida (potser alçada en excés), que ens mostra clarament els espais “real” i el “virtual”… i en el que veurem com alguns d’ells traspassen aquesta barrera i potser no poden prescindir mai mes de la seva vida virtual.

Magnifiques interpretacions de Mar Ulldemolins (la investigadora), Andreu Benito i Joan Carreras…. i sobretot el descobriment d’una futura gran actriu, una nena que ens ha deixat bocabadats per la seva enorme naturalitat a l’hora d’interpretar un personatge gens fàcil i que requereix transmetre un text força llarg; un paper en el qual s’alternen dues nenes i que nosaltres vàrem poder veure en la interpretació de Carla Schilt….. ens va enamorar de totes … totes.

Una proposta que us recomano sense cap mena de dubte.

Si desitgeu veure la crònica original, només heu de clicar AQUÍ

← Tornar a L'inframón

Enllaç copiat!