I si…

#Lifespoiler

#Lifespoiler
20/06/2017

Una de les derives més sovintejades i interessants de la ficció contemporània és aquella que podríem encabir en l’etiqueta “Què passaria si…?” Algunes prefereixen quedar-se en la part més epidèrmica de l’assumpte i abocar-ho tot a les peripècies dels personatges que desemboquin en un final sorprenent. N’hi ha d’altres, però, que escullen un camí més tortuós i sens dubte, molt més inquietant: posar el focus en la manera com afronta la humanitat una situació excepcional. Lifespoiler pertany a aquest segon grup.

Quan entres a La Flyhard et trobes un cotxe estimbat fumejant, i ja saps, d’entrada, que l’experiència serà intensa. Amb una habilitat narrativa, tan clàssica com poc comuna, Marc Angelet i Alejo Levis ens posen en situació: què passaria si sabéssim tot allò que ens passarà en els propers anys? És a dir, què passaria si, tal i com la humanitat ha sospitat durant segles, el nostre destí ja estigués escrit? I sí, hi ha un accident, un trio amorós, conflictes de parella, morts… però Lifespoiler decideix fixar-se en les dones i els homes que han de decidir entre conèixer el seu futur o no, i en com es comporten davant d’un fet tan extraordinari.

Angelet i Levis posen sobre la taula el conflicte moral derivat de la confrontació amb la possibilitat que estiguem realment sols. Té sentit la nostra existència? I, com som? Som un? o molts a la vegada?

Posada en escena dinàmica i tensa alhora, sense respir. Teatre que ens parla de prop, sense embuts, amb sentit de l’humor i amb actuacions més que notables de Bruna Cusí, Vicky Luengo i Sergio Matamala.

A La Flyhard, no te n’adones i ja ets dins; quan en surts, en canvi, ja ets un altre. Assistiu a la transformació, a la vostra transformació.

← Tornar a #Lifespoiler

Enllaç copiat!