Un Zombie Movie castissa

La noche de los muertos vivientes ¡Live!

La noche de los muertos vivientes ¡Live!
30/09/2023 - Teatre Condal

He vist un parell de vegades aquesta pel·licula icónica del terror de zombies, La noche de los muertes vivientes. Aquesta proposta no té res a veure, s’ha de dir que és una “comèdia”.Fa temps que ho vaig veure; “és l’única producció oficial autoritzada pels hereus del mestre del gènere de terror George A. Romero” amb aquesta frase vaig pensar que aniria a veure una obra de terror, o que com a mínim un ensurt. Però no és així.

Més tard vaig veure “Terrorificamente divertida”. Llavors penso, que és més una paròdia a l’estil de Scary Movie que altra cosa. Però m’he equivocat de nou.

Això no obstant, ara arriba l’hora d’escollir un altre final, escollir?, no. Tot està preparat. I tenim uns 3 o 4 finals diferents, ja m’he perdut del tot. Cada cop va a menys, només em miro l’hora per veure quan queda. Al final m’he adonat que l’últim final ja posen les risses enllaunades. La veritat és que no sé si en la resta ha passat el mateix.

És una proposta arriscada, ja que vaig a veure un espectacle fora de la meva zona de confort teatral. La visió amb la qual opino aquest espectacle, és totalment diferent de la resta d’espectacles que vaig a veure. He de dir que la gent que ha assistit avui, s’ho ha passat bé. La gent que ha anat a les primeres files, s’han mullat de sang i fetge. Han rigut de valent i han entrat de ple en aquesta proposta. Si no m’haguessin indicat res de la mítica pel·lícula, possiblement ho hauria mirat amb altres ulls (o no).

Si vols veure la resta de la meva opinió, pots veure-la a l’enllaç següent

← Tornar a La noche de los muertos vivientes ¡Live!

Enllaç copiat!