El metateatre més divertit

La función que sale mal

La función que sale mal
19/03/2021

Tot aquell que ha tingut contacte amb el teatre des de dins, ja sigui com a aficionat o de manera professional, conserva alguna anècdota divertida sobre alguna cosa que va sortir malament. Però què passa si TOT surt malament?

La funció que surt malament és una divertidíssima comèdia que juga a la metaficció, a l’absurd i a el clown. És meravellós veure les enginyoses solucions amb les que aquest grup d’actors (i tècnics, ja que també ells són personatges importants en aquesta funció dins de la funció) intenta esquivar tots i cada un dels problemes que se’ls presenten amb la major enteresa possible.

Si bé alguns gags es poden fer alguna cosa llargs, l’increment progressiu de la magnitud dels contratemps dota l’obra d’un ritme viu i d’una comicitat que va in crescendo fins al clímax final.

Està pensada perquè qualsevol, hagi tingut contacte amb el teatre o no, pugui gaudir àmpliament d’ella (i, en aquests temps que corren, viure l’experiència del riure col·lectiva és meravellós) però jo la recomano especialment als que estan treballant o formant-se per treballar en aquest sector. A nivell tècnic té moltíssima complexitat i suma molt a l’experiència de ser conscient de quantes persones han de treballar perquè La funció que surt malament surti bé cada nit.

← Tornar a La función que sale mal

Enllaç copiat!