SEMPRE JANGO

Jango Series

Jango Series
17/09/2020

Quin luxe, un directe amb Jango Edwards…! La definició d’un mag del clown. Una col·lecció vivent de gags propis, incomparables, inimitables. Els seus de sempre.

I és que en Jango ens demostra que l’edat i la forma física no seran mai un obstacle quan el talent sobra. Ell és un pallasso. Un pallasso descarat, vigorós, sempre irreverent i, alhora, compromès socialment, amatent als temps convulsos que vivim.

A La Gleva, fins al 27 de setembre, Jango Edwards practica el triple salt. Amb el Nouveau Clown Institut de Barcelona, organitza el Festival Internacional de Clown, amb la sèrie d’espectacles titulat “Jango Edwads: the man, the myth, the legend”. Setmanalment, s’ofereixen noves propostes seqüenciades en tres tipus de shows diferents. Els divendres, Jango Series, amb artistes convidats amb qui el gran clown ha travat en algun moment complicitats, tot per fer rutllar el “nose business”.  Els dimarts i els dimecres, Festival of fools, amb exponents del clown internacional, molts d’ells dirigits per Jango Edwards. I finalment, rebla el clau amb Cabaret Cabron els caps de setmana, una exhibició del clown més trencador, rebel i macarra, adjectius que han fet del nostre protagonista un artista diferent, i que li han atorgat el seu marcat caràcter.

Cadascuna de les sessions, amb ell o sense, porten el seu segell des del primer minut. L’espai, intimista i proper, facilita la connexió amb l’audiència, que malgrat les mesures restrictives provocades per la situació de pandèmia, es disposa, fidel, a gaudir, admirar i gairebé rostar qualsevol dels detalls que se li presenten. L’acció del clown és la successió de detalls. I és important no perdre-se’n cap ni un.

Com deia en Jango en una de les seves dissertacions durant l’espectacle, només la rialla pot salvar el món. És la nostra gran arma, la més poderosa. I encara que sigui darrere una màscara, s’associa amb la mirada i aleshores el seu efecte es multiplica. De clown a profeta.

Visca els somriures! Visca la revolució! Jango per sempre!

← Tornar a Jango Series

Enllaç copiat!