Dansa amb una estètica futurista, un espectacle provocador

Introducing the star

Introducing the star
13/05/2016

INTRODUCING THE STAR () – Sala Hiroshima
Diumenge dia 8 vam fer cap a la Sala Hiroshima per poder veure aquesta proposta d’en Pablo Esbert Llienfeld i Federico Vladimir Strate que únicament ha estat tres dies, i que ens havíen anunciat com una de les propostes més interessants de la programació de la sala.

I realment va estar una proposta força interessant que a més tenia un doble interès, ja que a més de gaudir de l’espectacle de dansa i música interpretat per Pablo Esbert, vam tenir l’oportunitat de visionar la pel·lícula “Introducing The Star: The Choir Girls Diaries”.

Amb una estètica futurista podríem titllar aquest espectacle de provocador perquè desperta en nosaltres interès i desconcert. Un ritme trepidant ens permet viure el naixement d’un deu, d’una estrella, The Star, un heroi, un líder.

Pablo Esbert balla tota aquesta creació del mite, el naixement a partir d’una massa de persones, amb gestos maquinals i amb una mascara que reflecteix els rajos que ens mostren el nou camí, el nou temps del qual gaudirem si seguim el líder. Imaginació desbordant conforma aquest projecte visual on l’element digital és fonamental i on Federico Vladimir Strate ha aportat la seva part.

Crònica sencera AQUÍ

← Tornar a Introducing the star

Enllaç copiat!