Tot el que necessites per anar al teatre

Introducing the star

Introducing the star

Introducing The Star és un espectacle de dansa, una pel·lícula i un àlbum de música. El projecte parteix d’un interès sobre la necessitat de comunió en situacions d’èxtasi col·lectiu físic i sonor, i planteja la possibilitat de creure en una figura que serveixi de facilitador per a aquestes experiències, un personatge anomenat The Star. Per a això s’apropia de l’imaginari i les estratègies del pop, deconstruint la identitat rotunda del líder en una altra identitat mutable i imprecisa, reflectant.

Introducing the Star és un gerundi, la introducció a un imaginari cosmogònic. És una ficció musical travessada pel autobiogràfic, una cosmogonia èpica i intimista, una faula amb coristes embarassades, virus voladors, gestacions, contagis, nadons, ciència ficció i música electrònica. És una narració fragmentada, saturada, plena d’errors i dubtes.

*Es projectarà la pel·lícula Introducing The Star: The Choir Girls Diaries que es projectarà en dos passis: a les 19:30h i a les 23:00h (durada 65min). Entrada gratuïta a la projecció del film.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració