Amb un munt d’informació i curiositats sobre la vida de Galileu

Galileu

Galileu
23/04/2017

Doncs vaig poder anar a l’estrena d’aquesta proposta sobre la vida de Galileu. Primer de tot indicar que s’ha de mirar amb ulls d’adolescents per poder entrar-hi. Ens explica la vida de Galileu escrita per Bertolt Brecht. Amb una part que ens vol demostrar amb proves el que Copèrnic va plantejar com una teoria. I com sempre que a l’Església li toquen el que no sona, res millor que amenaçar i qüestionar-ho tot (menys les seves creences).

I com podem veure, interpretada per gent jove i amb la música (enllaunada) de “Love of Lesbian” i que realment l’únic que fan els actors és tocar instruments i poc més. Sembla un reclam per els fans de “Love of Lesbian” que al final poden sortir decepcionats.

La primera impressió que he tingut ha estat el retorn a l’escola per explicar-me d’una forma amena la història i el descobriment científic de Galileu. Això si, deixant clar que l’església i el Vaticà no pot ser mai atacat (si és que encara no ho tenim clar). I aquell puntet de qüestionar-se tot que el jovent no ha de perdre en cap moment.

Molt més a Inquietuds ….

← Tornar a Galileu

Enllaç copiat!