Tot el que necessites per anar al teatre

Galileu

Carme Portaceli explora la figura de Galileu amb quatre joves intèrprets i la música de Love Of Lesbian

El descobriment científic de Galileu Galilei va ser cabdal per la vida de les persones de la seva època, per l’art, per la filosofia, per la percepció del món i de l’ésser humà i el seu lloc dintre l’univers.
“Galileu” es una versió per tots els públics però també pels adolescents, una versió essencial per explicar què va descobrir aquest important científic.
Una obra interpretada per gent jove i dinàmica, amb la música poètica de “Love of Lesbian“, interpretada en directe pels propis actors.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • L’obra no és només la vida de Galileu, també hi ha l’empremta de B. Brecht i la seva crítica social. És evident que busca connectar amb un públic jove, amb una posada en escena actual i agosserada. Recomano llegir l’obra abans per poder percebre la bona adaptació del guió. Bona interpretació dels quatre actors i a destacar la de Laura Aubert, actriu que segur donarà que parlar. Recomanable!

  09/05/2017
 • Mr. Buyère

  Una peça aburrida que servíeis mès com una classe interactiva de filosofía o historia que com espectàcle de teatre. Al cap i a la fi, es veu un encàrreg fet amb presses amb una direcció molt sòbria però amb poca personalitat, on si signa la música de Love of Lesbian, que és el mateix que comprar el ser últim disc i posar-lo, cosa que sóna mès com un simple reclam per publicó jove, una publicitat enganyosa… Amb les interpretacions s’ha de parlar a part… per sobre de qualsevol altre aspecte en aquest obra hi ha una clara protagonista, la Laura Aubert, una actriu que per nom no es capaç (encara) d’omplir un teatre però que fa una feina capaç de ser l’única raó visible per veure un espectàcle mandrós i avorrit.

  05/05/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Obra que parece creada para chicos de instituto que deseen saber sobre la vida y obra de Galileo Galilei! Bueno… almenos una parte!! Jejeje
  Personalmente me he decido a ver este espectáculo porque soy fan acérrimo de Laura Aubert y pienso ver todo lo que haga. O almenos lo intentaré.

  En este caso he visto un montaje correcto pero con cosas que no me han acabado de gustar. Por ejemplo los bailes ortopédicos de cierto personaje y la modernización en la caracterización de los personajes. Sobretodo lo de los bailecitos sobraba muy mucho!
  De todos modos, me parece una obra interesante para conocer la figura de Galileo y con lo que tuvo que enfrentarse para defender su teorías astronómicas.
  Le damos una oportunidad, no?

  03/05/2017
 • L’obra m’ha servit per refrescar la vida i pensament de Galileu. Trobo que és molt original emmarcar el segle XVII en ple segle XXI, agosarat però alhora interessant. Hi ha gags francament divertits.

  Molt bones actuacions i un encert la música de Love of Lesbian. Molt recomanable!

  30/04/2017
 • CARLES LUCAS GIRALT

  Una proposta fresca d’un personatge que sempre hem vist amb leotards i casaca, que la Carme Portaceli porta a la sala de les Rambles. Amb un repartiment de joves veterans que ofereixen un ventall de registres on no hi manca la música en directe.
  El Galileu de Bretch és un text llarg com una d’aquelles conferències magistrals on tens problemes per seguir un conferenciant que parla de ciència en el més pur sentit de la paraula, i la Portaceli el passa pel sedàs de la modernitat i com fan els bons directors, et fa veure coses que ni els mateixos autors sabien que existien.
  Portar el teatre al jovent o portar el jovent al teatre que si fa no fa és el mateix, té categoria de cooperant en zona catastròfica, el teatre et fa intel•ligent i per això lliure, i hem de preparar un món futur de persones cultes que ens han de dur a la terra promesa, i aquest espectacle està pensat pels joves d’edat i pels que ens hi sentim.

  20/04/2017
Articles relacionats
Carlos Cuevas: “El meu repte és ser, cada vegada més, un actor de teatre”

Carlos Cuevas: “El meu repte és ser, cada vegada més, un actor de teatre”

23 abril 2017

Té 21 anys. És actor des que en tenia nou. Conegut per la televisió, gràcies a sèries com Ventdelpla, Merlí o Cuéntame cómo pasó, encara conserva el somriure del nen […]

Carme Portaceli dirigeix ‘Galileu’, un Brecht protagonitzat per Laura Aubert i Carlos Cuevas

Carme Portaceli dirigeix ‘Galileu’, un Brecht protagonitzat per Laura Aubert i Carlos Cuevas

6 abril 2017

Carme Portaceli estrena Galileu al Club Capitol, un text de Berthold Brecht protagonitzat per Laura Aubert, Carlos Cuevas, Queralt Casasayas i Oriol Guinart amb música de Love of Lesbian. Una […]