Privilegi escènic

Encontros imaginaris

Encontros imaginaris
19/05/2014

Avui he tingut l’immens plaer de prendre una relaxada cervesa mentre assistia d’amagat a una més que interessant -necessària- conversa entre el dictador portuguès Sidónio Pais, la ballarina i coreògrafa nord-americana Isadora Duncan i el director espanyol Luis Buñuel. He pogut conèixer, a través de les seves paraules, anècdotes i detalls de les seves vides, així com gaudir de la brillant dialèctica imaginada pel dramaturg Hélder Costa que va composar aquest encontre com una fantasia escènica per conèixer les idees i aportacions -enfrontar els seus discursos- d’aquests personatges tan heterogenis com transcendents.

Que les seves veus hagin estat encarnades per tres grans de l’escena com són el Xavier Pujolràs, el Pep Tosar i la Vicky Penya només afegeix interès a la proposta que acaba esdevenint un deliciós pastisset de tarda servit per Joaquim Armengol i Joan Casas en una iniciativa que cal aplaudir i agrair, tant com esperar que es repeteixi aviat amb nous personatges. Material no falta, doncs Costa ha arribat a enfrontar, fins ara, prop de 150 celebritats a través dels seus fascinants Encontros Imaginaris.

El darrer encontro tindrà lloc el proper diumenge 25 de maig, aquest cop amb dramatúrgia de Josep Maria Benet i Jornet que repeteix l’esquema amb tres personalitats de la història catalana: Àngel Guimerà, Margarida Xirgu i Frederic Soler (Pitarra). No hi faltarem.

← Tornar a Encontros imaginaris

Enllaç copiat!