Una festa catàrtica

El intérprete

El intérprete
29/10/2013

Més que una obra és un concert. Més que un espectacle és un esdeveniment, un moment únic i catàrtic entre intèrpret i públic. És una nit per recordar, per compartir i, sobretot, per gaudir al màxim. Tot i que està pensada com a funció única, El intérprete té vida per temps. És un muntatge que emociona, que es comenta, que es recomana… El intérprete és molt més que una representació; és una trobada entre amics, una festa a la que tothom vol ser-hi convidat.

I davant d’aquesta festa, però darrera de l’intèrpret, hi tenim a Asier Etxeandia, un artista que actua, canta i balla amb una naturalitat i una energia desmesurades. És una bèstia que s’ho menja tot i que es posa el públic a la butxaca amb un gest, amb una cançó, amb un simple posat… No serà el millor cantant, i possiblement tampoc el millor actor, però és un dels grans intèrprets que he vist en temps perquè li sobra carisma, força i emoció.

Quan un surt de veure El intérprete, surt com d’una borratxera… i no ho dic pas pel tequila que corria per les primeres files. És un espectacle que s’ha de veure, de viure… i sobretot, de ballar i cantar (literalment). Recomanable per a tots, fins i tot per aquells als que mai se’ls hi ocorreria trepitjar un teatre.

 

← Tornar a El intérprete

Enllaç copiat!