Denuncia i crítica al culte al cos

Divina de la mort

A partir de 15,00€
Comprar Entrades
Divina de la mort → El Maldà
16/03/2024 - Teatre Borràs

La companyia Fac-òf (Amor³. Shakespeare al cap), proposa un nou espectacle, aquesta vegada en format de cabaret. Divina de la mort és un cabaret lleuger i descarat que, en clau de comèdia, revela el caràcter grotesc de les violències estètiques.

Una proposta que del Teatre Maldà ha pogut fer el salt al Teatre Borràs, durant els dilluns. Un dia que veig que tenim petites obres per omplir aquest dia i que omplen de públic juvenil.

És una obra plena de gags, reivindicació sobre experiències de les autores en la mateixa pell. Amb gags amb l’esperit de cabaret, de pit i cuixa ens parlen sobre la bellesa, la joventut, els rols de gènere,…

Podem veure diferents tips de bellesa, com els que podem veure per TikTok o per qualsevol xarxa. Qualsevol més hilarant i divertit. Encara me’n recordo del Fairy per poder treure la grassa del nostre cos amb un sorbet amb aigua.

O el moment del cantautor on l’únic actor Marc Arias fa la seva intervenció musical amb la guitarra, quan en la resta de gags sembla l’home objecte. A més, tenim un artista convidat a la funció. Per parlar-ne de la seva pròpia visió dels diferents estereotipis.

Penseu que durant l’obra podrem escoltar i veure com les protagonistes estan pressionades per estar primers, altes, grans cuixes, poc o massa pit, falta de dieta, de gimnàs. Has d’aprimar-te, o engreixar-te, o créixer menys o més per un paper. Tot són problemes sigui quin sigui el teu cos. I amb aquesta premissa podem veure els diferents gags que es van succeint de forma ràpida i sense parar.

Podeu veure la resta de la meva opinió a l’enllaç

← Tornar a Divina de la mort