Equip guanyador

Dagoll Dagom i Dàmaris Gelabert: Bye Bye Monstre

Dagoll Dagom i Dàmaris Gelabert: Bye Bye Monstre
08/12/2021

Hi ha dues coses importants que podem fer per superar una situació difícil, la primera és explicar-la i compartir-la.
Quan ho fem no esperem que cap solució màgica, ni cal que ens resolguin el problema, volem l’empatia de l’altre, que es posi al nostre lloc i compartir allò que ens preocupa.
Bye Bye Monstre és aquesta experiència col·lectiva que ens permet parlar del que ha passat l’últim any, no volem res més que compatir el sotrac que ha suposat la covid a les nostres vides.
Però ho fa des de la perspectiva dels infants, escenificant una situació i posant a escena uns personatges amb el que ens és fàcil identificar-nos, ja que recullen un ampli ventall de les actituds, i també de l’experiència enfront de la pandèmia.
La segona cosa important per superar situacions difícils és estar a la banda dels bons, dels guanyadors, i que aquesta banda tingui un equip el més ‘pro’ possible.
L’obra ens ensenya que entre tots hem format aquest superequip que ha aconseguit vèncer el monstre. Això al món real, a escena, s’ha unit un equip guanyador que amb el millor de cada casa (dramatúrgia, escenografia, coreografies i cançons) ha creat un espectacle guanyador que ens convida, des de l’empatia, però sobretot des del somriure, i l’alegria a seguir lluitant per vèncer el monstre.

← Tornar a Dagoll Dagom i Dàmaris Gelabert: Bye Bye Monstre

Enllaç copiat!