Nit d’humor amb la Impro

Corta el cable rojo

A partir de 15,00€
Comprar Entrades
Corta el cable rojo → Teatre Apolo
18/01/2024 - Teatre Apolo

Corta el Cable Rojo és un espectacle d’improvisació més divertit, arriscat, original i modern. Interpretat per Ruben Tejerina, Mai Boncompte i Manu Pradas, que actuen acompanyats de música en directe i agosarades projeccions. Un espectacle que porta més de deu temporades a Madrid i ara el podem veure al Teatre Apolo de Barcelona.

Una paraula per definir l’obra? Doncs improvisació. En cada història curta que van realitzant a partir de frases, apunts i informació que el públic va indicant per realitzar un muntatge divertit.

Amb tot aconsegueixen establir una relació entre els actors/còmics i el públic. A partir de diferents sketches creen una gran complicitat amb el públic a partir del més disparatat i encara podem anar a més.

Quan vaig poder assistir, vaig poder veure com amb les frases que va anar deixant el públic vam poder veure un diàleg d’allò més surrealista i divertit sense deixar-se cap. Això podria ser més o menys fàcil, ja que la lògica de la història que van crear no tenia cap ni peus.

Però la següent prova, va ser crear una seqüència de la pel·lícula “El senyor dels anyells” amb el mateix, amb diàlegs inventats, tot creat a partir de les idees dels espectadors, i que va quedar un moment més autèntic de l’espectacle.

Més tard una manipulació de titelles, els mateixos actors, realitzant una història que es va explicant i que dos espectadors a l’atzar han de moure’ls per l’escenari intentant realitzar el que els hi diuen. No cal dir, que al final el que han de fer i el que els ‘manipuladors’ fan és totalment contradictori.

Vaig anar una mica amb els peus de plom a veure aquest espectacle, no soc gaire aficionat als talk shows, als impros, humor, etc.. però em van convèncer des del primer moment. I vaig gaudir de valent d’aquesta bona estona. No dubteu ni un moment d’anar-hi

Pots veure la resta de la meva opinió al següent enllaç.

← Tornar a Corta el cable rojo