Una nit màgica plena de circ i erotisme

Circo de los Horrores: Bacanal

Circo de los Horrores: Bacanal
16/05/2022

Bacanal és el nou espectacle del “Circo de los Horrores”, una creació de Suso Silva com els altres quatre:  “El Origen”, “Cabaret maldito”, “Manicomio” i “Apocalipsis”. A Suso Silva li van concedir “El Premio Nacional de Circo 2003” perquè ha revolucionat el circ amb noves formes, barrejant gèneres i disciplines i introduint temes absolutament aliens al circ clàssic. Amb aquest espectacle, abans d’aterrar a BCN ha passat per Madrid, Zaragoza, Gijón, Bilbao i Valladolid. En aquesta ocasió Silva presenta una orgia descarada per a tots els sentits, una aposta atrevida, agosarada, i provocadora entre circ i cabaret, un cant al pecat capitanejat per Lucifer. És una fusió d’una espectacular posada en escena en forma de castell encantat amb misteri al darrera de cada porta, balls d’una gran sensualitat i números de circ de primer nivell. Els llums ajuden a crear una atmosfera misteriosa.

La construcció de l’espectacle és perfecta alternant els números de circ, les cançons i la participació directa del públic estimulada i dirigida pel mestre de cerimònies que no és altre que Suso Silva  que de manera provocadora els incita a parlar i a riure del sexe que és el més sa dels riures. Tot i que en algun moment m’ha recordat el “¿Cómo estan ustedes? i que algunes bromes  freguen la vulgaritat, el Maligne té l’habilitat de fer participar al públic qui de manera espontània respon obertament a les seves provocacions. En algun moment, el mestre de cerimònies ens ofereix algun monòleg divertit en el que introdueix una crítica social però sempre juga amb la perversitat i la sexualitat posant al públic contra les cordes.

Vull destacar els número de exotic pole amb una combinació d’equilibri, flexibilitat, elegància i sensualitat, el duo d’acrobàcies a terra amb múltiples salts mortals, el número aeri de dues dones d’una gran bellesa i carregat d’erotisme, el del contorsionista o el de les cintes aèries, tots ells d’una perfecció extrema. Però el més diferent, impactant i sorprenent és el del duo de dos  homes, un dels quals paraplègic, el qual realitza amb el mig cos, unes increïbles i arriscades acrobàcies. Aquest darrer va fer aixecar al públic dels seus seients.

Si hi aneu us recomano que us poseu a les primeres files per participar activament de l’espectacle. Si no sou tan agosarats, amagueu-vos a dalt tot i heu de saber que no esteu fora de perill ja que us poden dirigir un focus de llum i fer-vos preguntes compromeses o fer bromes a costa de la vostra vida sexual.

← Tornar a Circo de los Horrores: Bacanal

Enllaç copiat!