La fi del món a ritme de circ

Circo de los Horrores: Apocalipsis

Circo de los Horrores: Apocalipsis
01/12/2019

El Circo de los horrores porta molt anys oferint diversos espectacles amb èxit a Barcelona tot aconseguint arrossegar un públic molt fidel, tal i com es percep mentre s’està veient la seva nova proposta. Personalment, no havia vist cap dels seus anteriors espectacles, ja que era reticent i creia que no anirien amb mi, però haig de dir que estava equivocat i que ha estat tota una grata sorpresa.

Es tracta d’un espectacle d’alt pressupost dins d’una gran carpa i que compta amb un escenari inmens, el qual no sempre resulta fàcil d’omplir tot i que es fa un bona feina al respecte, permetent fer entrar l’espectador dins de l’atmosfera desitjada. En aquest sentit, trobem uns números de circ originals, variats i en molts casos sorprenents, diferenciant-se d’altres espectacles del mateix estil. Així, trobem des de números de caire més intimista i sensible fins a números d’alta intensitat i decibels amb motocicletes, els quals desprenen molta adrenalina. Tot això amanit per una posada en escena molt teatral, amb música en directe i una pantalla gegant que mostra una excel·lent infografia que ajuda a submergir-nos en l’espectacle. No obstant, considero que la part humorística d’interacció amb el públic resulta molt repetitiva i s’excedeix de durada, tot i resultar graciosa en diversos moments.

Així doncs, ens trobem davant d’un espectacle ben construit que aposta per la fusió entre la teatralitat i el circ en un format de grans dimensions, transmetent una atmosfera apocalíptica molt aconseguida gràcies a una acurada posada en escena.

← Tornar a Circo de los Horrores: Apocalipsis

Enllaç copiat!