Mario Gas parlant d’amics

Amici Miei. Una vetllada amb Mario Gas

Amici Miei. Una vetllada amb Mario Gas
02/02/2018

Mario Gas al llarg de la seva vida teatral ha fet molts amics literaris i musicals, i ha establert una relació d’afecte particular amb fragments de textos teatrals, poemes i cançons.

I ara ens convida amb AMICI MIEI a acompanyar-lo en el seu particular viatge a través d’una curosa tria de diversos textos literaris. Ha fet una selecció de 150 poemes dels quals triarà una vintena per a cada un dels recitals, de forma que cada espectacle serà diferent, deixant també lloc a la improvisació.

Una “trobada d’amics” on Mario Gas repassa alguns dels poemes o textos teatrals que formen part del seu bagatge, pels que sent una especial predilecció i que vol compartir amb nosaltres.

L’acompanya al piano Barbara Granados amb la que mostra una gran complicitat.

AMICI MIEI ens ofereix la possibilitat de sentir de molt a la vora, una de les veus més destacades de l’escena de les últimes dècades, com a director d’escena, agitador i creador, sol i en algunes ocasions de la mà dels companys de viatge que ha tingut sempre al seu costat.

Mario Gas ens ha ofert avui uns 20 poemes (sembla que en tenia alguns més pensats, però el temps s’ha tirat a sobre … i ha preferit abreujar); poemes de poetes molt coneguts i també alguns d’anònims, …. però nosaltres destaquem la preciosa selecció de poemes de Fernando Fernan Gómez que desconeixíem per complet…. ah !!! …. i un de Constantino Romero, una de les veus que més característiques a casa nostre.

També ens ha ofert un fragment teatral ajudat de titelles i alguna cançó (deu ni do com canta !!!), compartint amb nosaltres una vetllada que ha estat molt interessant i on en Mario ha fet palesa la seva naturalitat i sensibilitat.

La nostra valoració és de 8 sobre 10

Per veure la ressenya original, només heu de clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Amici Miei. Una vetllada amb Mario Gas

Enllaç copiat!