Ràbia contra la passivitat

Rebota, rebota y en tu cara explota

Rebota, rebota y en tu cara explota
21/01/2018

No som gens de repetir espectacles i menys dins de la mateixa temporada, perquè per sort tenim una enorme oferta d’arts escèniques al nostre abast, que per nosaltres ens és inabastable, però en aquest cas teníem molt clar que quan fes temporada a Barcelona a l’Antic Teatre, repetiríem, perquè teníem curiositat per veure l’evolució de REBOTA REBOTA Y EN TU CARA EXPLOTA, que vàrem tenir la sort de veure al Festival TNT de Terrassa el setembre passat.

Dijous era el primer dia que es podia veure a l’Antic Teatre i nosaltres una bona estona abans ja estàvem asseguts al bar de l’entrada del Teatre, per intentar asseure’ns a primera fila …. i ho vam aconseguir. Agnés Mateus ens ha tornar a sorprendre amb el seu espectacle i això que no hem sigut capaços d’apreciar els canvis que ha incorporat, però us assegurem que hem tornat a riure com el primer dia.

Sense pèls a la llengua presenta un monòleg crític amb la nostra societat, ens posa davant nostre infinitat de temes que deixa anar sense respirar i quasi sense temps a què arribi a les nostres consciències. Però aixó si, fa especial émfasi en tot alló que traspua un exces de masclisme i s’ho carrega sense consideracions, ridicularitzan-les a tort i dret.

Una posada en escena extenuant on ella va deixant anar les seves crítiques, amb algunes hi estem absolutament d’acord, amb d’altres no tant, però en tot cas hem de reconèixer la seva gosadia de dir les coses que pensa i manifestar la seva rabia davant la passivitat de la societat. Les dones no “perdem” la vida, a les dones ens assassinen. Comencem a dir les coses pel seu nom.

Però poc podem explicar de l’espectacle per por a esgarrar-lo, ja que es basa molt en la sorpresa … i creiem que s’ha de veure i viure en directe.

Un espectacle que no deixa a ningú indiferent, i que nosaltres ho recomanem si o si, perquè el considerem com un dels IMPRESCINDIBLES de la temporada.

Una oportunitat per conèixer l’Antic Teatre, als que encara no l’heu trepitjat… descobrireu un espai màgic, on es poden veure espectacles transgressors i diferents dels que estem acostumats a veure a la resta de Teatres de Barcelona.

La nostra valoració és de 9 sobre 10

Si voleu veure la ressenya original, només cal que cliqueu en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Rebota, rebota y en tu cara explota

Enllaç copiat!