Existeix l’amor perfecte ?

94 minuts

94 minuts
10/12/2017

Una nova proposta de la jove dramaturga Silvia Navarro, de la que ja havíem pogut veure INVISIBLE, el Musical i que en aquesta ocasió ha assumit la direcció en solitari.

94 MINUTS ens parla d’una dramaturga que vol escriure una peça teatral sobre l’amor perfecte. Per fer-ho escull un home al qual acaba de conèixer i li proposa convertir-se en copartícip del seu treball. Aplicarà, a la seva relació, patrons provats empíricament en relacions d’èxit. La dramaturga prendrà notes dels resultats per portar-les després a la seva obra.

Hauran de mantenir una relació amorosa que ha de durar exactament 1.100 dies, el termini que segons els experts és el que dura una relació d’amor. Però ella li amaga un secret, no creu en l’amor.

Ella es Anna Carreño, ell es Adrià Díaz, i tots dos ens han agradat moltíssim per la seva aparent espontaneïtat, la seva alegria i la seva energia, que hem rebut des del minut 1.

Una història que avança i retrocedeix en el temps jugant amb el nombre de dies de relació, i que potser en algun moment ens ha resultat confús. Una relació que comença com un experiment, com l’acceptació d’una juguesca i que acaba transformant als dos personatges. Una proposta amb moments divertits, en una estranya barreja entre actors i personatges.

Per llegir la ressenya original sencera, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

 

← Tornar a 94 minuts

Enllaç copiat!