Tot el que necessites per anar al teatre

94 minuts

94 minuts

A 94 minuts, una dramaturga escriu sobre l’amor perfecte. Seleccionarà un subjecte d’estudi i aplicarà patrons provats empíricament en relacions d’èxit. Dos actors assagen una obra sobre una dramaturga escrivint sobre l’amor. Alguna cosa sorgeix entre ells. Actors o personatges? Es pot crear artificialment l’amor? Una obra sobre els límits de ficció i realitat.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Hebert

  94 minuts vol, i ho aocnsegueix!, fugirdels tòpics pel que fa a les relacions de parella, començant pel buscar-ne. Objectiu ben difícil, que tot està dit. Sílvia Navarro opta per apropar-se a l’amor des d’una vessant científica. Què són els sentiments sinó reaccions químiques, drogues del cervell, connexions neuronals…?
  Una dramaturga vol fer una obra sobre l’amor perfecte. Només cal posar en practica els postulats científics. Acorda amb un noi fer d’animals de laboratori: seran parella el temps que la ciencia diu que dura l’amor. Ni més ni menys. I com a un laboratori, tot estarà mesurat, explicat fredament i recullit i res no pot sortir del previst. Un experiment en tota regla. Com actuaríem en una relació que té un compte enrere? Realment els sentiments són tan medibles i condicionables? No hi ha lloc per res càlid?

  L’Anna Carreño i l’Adrià Diaz ens guanyen ràpid. Propers, reals, fràgils, còmplices… a un text tan intel·ligent com divertit i que amaga més d’un punt gens dolç.

  18/12/2017

 • 12345

  Jordi

  No us enganyaré, a l’Àtic22 hi fa un fred de collons. I això juga en contra de l’espectacle, que es fa més llarg del que ja és. Tot i així et text es guai. Desperta l’interès i et fa enamorar dels dos acotrs: tot i que ell està millor que ella. Una bona opció per un vespre de teatre. La meva puntuació 7/10.

  13/12/2017